Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Podczas patchowania

DyeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas patchowania gry mam 99% pojawia się okienko i nie wiem co mam dalej zrobić,po kliknięciu kontynuuj nic się nie robi , a gdy wcisnę logi to też nic ;/ nie wiem co mam robic pomożcie ;/

Na screenie jest napisane: Wystąpił nieoczekiwany błąd . Sprawdź logi aby uzyskać iwecej informacji albo kontynuuj ;)post-387423-0-25697900-1351868747_thumb.jpg

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja wyłączyłem i aktualizowałem jeszcze raz..

Potem było pomyślnie ale i tak serwery są przeciążone i nie da się grać...

OobLowoO_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Miałem na PBE, restart lol'a pomoże, tak samo jak włączenie przez admina.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zresetowanie , zmiana jezyka , odhaczanie opcji u gory , inny dysk , nic nie daje !!! moze jakis inny pomysl (Ten uzytkownik jest moim bratem mam ten sam problem)

Opublikowano

We właściwościach poszukać wystarczy (10 sekund i znajdziesz... no chyba że nie, jak ktoś nie umie screena zrobić to wszystko jest możliwe)

Opublikowano

prawym-wlasciwosci-ustawienia zgodnosci.

i tam sprobuj ustawic na xp

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...