Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bug z elit. KD na xenoxie

ŚwirPaleta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Obiło mi się o uszy że jest jakiś bug z IS na xenoxie że są zwoje albo darmowe kd czy coś w tym stylu. W każdym razie teraz wszyscy mają elit KD +5. Kd z dnia na dzień staniały z 2k sm na 1ksm więc to coś co kolwiek to jest istnieje na prawdę. Czy ktoś bardziej w to wtajemniczony mógłby się podzielić wiedzą ?

Opublikowano

To wszystko to plotki :)

a rzeczy tanieją bo ludzie zwijają z xenoxa , w 2h wbijesz 180 lvl i co nic do roboty :)

Chyba, że moje info jest nie dobre to przepraszam ;0

Opublikowano

Wydaje mi się że jednak coś takiego istnieje. KD przez miecha stały po 2ksm. Wczoraj jeszcze były po 1,8k sm a dzisiaj wbijam na serwa a tu po 1ksm ludzie sprzedają i nikt nie chce kupować. Wydaje mi się że tak gwałtowny spadek cen o czymś świadczy, ale to tylko moje gdybanie. Niech ktoś rozwieje wątpliwości.

Opublikowano

Ja go znam, ale podobno już nie działa. Otwierasz sklep przeciagasz kd na "KUP" potem na 255 strzał dajesz "Tak" i kupujesz w ten sposób 255 Elitarnych KD

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Opublikowano

Bug już nie działa, wcześniej było ze wpisywałeś ile kd chcesz kupić teraz trzeba już pojedynczo :(:(:(:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...