Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Snipienie anty grawitacja

pr0artix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka gram w bf od niedawna jestem zwiadowcą mam najgorzą snipe wneriwa mnie że wale do kogos 3 raz celnie w a ta osoba raz bez problemów w korpus no i death , jest jakiś hack dzięki któremu nie będe musiał mierzyc celownikiem kilka cm wyżęj ??

Opublikowano

Nie ma takiego hacka, ale przecież to żadna filozofia ogarnąć bullet drop. Polecam m24, tam łatwo jest go opanować, np. ze 140 metrów celujesz o 1 kropkę wyżej, z 70 - mniej więcej o wysokość głowy wyżej. Zresztą sam zobaczysz. To nie takie trudne, w 1 dzień się można nauczyć. Wkurzają mnie tacy, co grają od tygodnia i chcą być najlepsi. Większość z graczy zaczynała tak jak Ty i musieli sobie radzić, w tym i ja. Ale teraz jestem najczęściej w top 3 na liście. I jeszcze jedno. Żaden hack nie zastąpi Ci dobrego skilla. Tyle ode mnie.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Zmień sobie na inna klasę jeżeli ci nie odpowiada bullet drop jest do ogarnięcia ale z czasem i nie ma żadnej snajperki co za 1 strzałem w korpus zabiję cię chyba, że masz ze 60 hp :) strzelaj w łeb to odrazu padnie.

Opublikowano

LOL hack do podnoszenia sniperki do góry lol.... fajnie by było....

co w tym dziwnego że jak celujesz na dalsze dystanse to musisz celować troche wyżej? to na serio taka filozofia ?

kup se zestaw z l96 .... i jak celujesz na dystans 120+ metrów to dawaj troche do góry ;) trzeba 2 strzały żeby kogoś zabić tą sniperką :) a dobry sniper to za 1 headem cie zdejmie ... chętnie z tobą pogram ;) nick Avium daj do frends :)

YAY

Opublikowano

Jak nie potrafisz opanować opadu pocisku to wyjścia są dwa:

1. zmień klasę na inną

2. daj sobie spokój z tą grą i znajdź coś łatwiejszego.

Grasz snajperem to nie wal w korpus tylko w głowę, jeden strzał i gość ma paść, jak nie padnie to sp...j bo Cię dopadnie.

Opublikowano

strzałem w głowę z podstawowej snajperki nie zabijecie jak cel jest dosyc daleko. Ja polecam od siebie zestaw za 5k funds z M95. Wg mnie najlepsze co może być (oprócz pistoletu). Wiem co mówię bo gram snajperem i gra mi się dobrze. L96 jest szybkie ale zadaje mało DMG :-/ Taka moja opinia

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

@UPUP

yyy sniper ma atakować hedami a nie strzelać se byle by te 60 punktów zdobyć o.O l96 i m95 ma i tak na 2 strzały jak i 1 HEAD .... więc różnicy nie ma ;) tylko że l96 + przeładowywanie i 3 ammo więcej ;> a z resztą stat nie wiem :)

YAY

Opublikowano

@up nieprawda M95 ma lepszy zasięg niż L96A1, w obu mam lufę +5 do zasięgu i range kill ok. 70 z M95 nie muszę nawet ponosić lufy a z L96A1 o pół kreski.

Opublikowano

no ale co z tego że mniej opada pocisk ja mam nawet m95 + 3 i jakoś też to mnie nie przekonuje gdyż zanim koles przeładuje pocisk w m96 to ja l96 strzele do niego 3razy(sprawdzałem to z klanowiczem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...