Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak są naliczane credity?

WILIAM999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś napisać od czego zależy ile ich dostaniemy pod koniec rundy? Jeśli było wybaczcie ale ja nie znalazłem :)

Dzieki za odpowiedzi

1384596242-U666099.png
Opublikowano

No gdzieś tam było, dostajesz credity od tego jak długo będziesz rozgrywać rundę, przejmować flagi, dawać ludziom apteczki, amunicję, asysty za czujnik ruchu, naprawianie i od killów ;)

Opublikowano

Jak grasz całą rundę na sharqi i wygra twój team to dostajesz 130 credits a jak będziesz miał booster to 2x tyle,,, za przegraną jest mniej i to tyle :)

Opublikowano

a ja to miałem jeszcze z przed wakacjami sytuacje gdzie dostałem 420 kasy .... nie wiem jak to się obliczyło ale wlazłem do rundy gdzieś w połowie i dobiłem się do wyniku 7k expa ... nie wiem jak to się naliczyło ale miałem bosta na kase ;p

nie ogarniam sam na jakiej zasadzie działa ile kasy dostajesz za runde ;x za przegraną 20 kasy a wygraną 80 chyba że bost to x2 na sharq to jakoś inaczej jest liczone ale nie wiem :D

sry jak coś pochrzaniłem

YAY

Opublikowano

Za mapy bez pojadów 60 credits (wygrana), 40c (przegrana); za mapy z pojazdami 80c (W), 60c (P): a za shargi (nie wiem jak to się pisze :) ) w trybie rush 130c (W) i ok. 100c (P). Ale za co to dają to do tej pory nie wiem a gram już rok i raz mam 2k i wchodzie na koniec gry a raz mam 8k i gram od początku :) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...