Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z0z0lekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem że ten dział jest nie dobry lecz dobrego tu nie ma a w tym chyba informatyk by mi pomógł.(prosze togo nie usuwać)

Mianowicie mam problem z zainstalowaniem aktualizacji do mojego biosa jak go z aktualizowac? a oto informacje o moim pc

post-680988-0-09268200-1351862193.png

Za pomoc z góry thx

:) !!!

Opublikowano

no co, nie potrafisz nawet sprawdzić wersji biosu na stronie producenta płyty głównej sam, to lepiej się za to nie bierz używając programu

sprawdź jaka masz w kompie, sprawdź na stronie producenta płyty i dopiero uaktualniaj jak sa rożne

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@up po 1 przeczytaj post wiem jaki mam bios i z jakiego roku próbowałem aktualizować go programem który był na płycie dołączonej do płyty głównej lecz niestety się nie udało :( czekam na pomoc!!!

Opublikowano

do cholerki a zrobiłeś i sprawdziłeś przynajmniej jak napisałem, na 100% nie , zrobiłem to za ciebie

masz revizje 1.x ( 1.6 dokładniej, totalnego starocia ) czyli żadna aktualizacja co program pokazuje nie będzie dostępna dla twojego biosu najwyższa z możliwych to F10 do pobrania ze strony producenta a nie jakimś badziewnym programem sprawdzającym po modelu płyty a nie rewizji

chcesz spieprzyć płytę, proszę bardzo aktualizuj na siłę biosem nie do twojej płyty FH / FI tak jak proponuje ci program albo wcześniej sprawdż REWIZJE płyty , pisze na niej gdzieś jak byk

zresztą nigdy żadna aktualizacja biosu nie poprawi działania komputera , jak działa dobrze nie ruszaj bez odpowiedniej wiedzy nie wiedząc co robisz i po co

@down pewnie mu wyskakiwał błąd błednych sum kontrolnych biosu ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Człowieku jak wchodze na stronę producenta i wchodzę w aktualizacje to mnie przekierowuje na ta stronę która ukazuje te zdjęcie !!!!

Opublikowano

na jaką ty stronę producenta wchodzisz ??

bios to plik który ściąga się TYLKO ze strony opisu płyty jak chcesz mieć dobry i właściwy , dla tej płyty to exe tylko uruchomić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

pytałem na JAKĄ a przy okazji czy w ogóle wiesz jaki masz bios i płytę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

dokładny MODEL i REWIZJĘ płyty bo akurat ten model ma trzy rożne biosy , a ty nawet nie możesz powiedzieć ( tajemnica czy co ? ) z jakiej strony ściągasz ten bios !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

rewizja ( wersja ) !

dokładny link CO TY ŚCIĄGASZ , bo nadal nie wiadomo co

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

o lol człowieku ja jeszcze nic nie pobrałem bo nie wiem jak i skąd żeby to zaktualizował!!!

(zainstalowałem tylko program @Bios z płyty głównej płyty ale to nie pomogło)

Opublikowano

no to gdzie widzisz problem POBRAĆ samemu do swojej wersji płyty ze strony producenta ? skąd ja mam wiedzieć co masz za płytę, nawet nie piszesz jak pytam a ja myslec za ciebie nie będę skoro potrafisz sam

jak pisałem przestań pieprzyć się z jakimiś nic nie wartym dziś programem, ściąg ze strony, uruchom, samo zrobi

p.s. ty dalej do cholerki nawet nie wiesz co masz za płytę i nawet co pobrać z czterech wersji płyty na stronie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

JA PIER..... zaraz mnie szlak trafi koles ty jestes taki fuck nie kumaty?! mowie że ten jak ty to nazywasz program jest ze strony producenta FUCK MOJA FUSCKEN KARTA TO GIGABYTE A NA STRONIE JEST TEN PROGRAM UP I ON NIE DZIAŁA POPRAWNIE A Z PŁYTY KTÓRĄ MIAŁEM DOŁĄCZONĄ DO PŁYTY TO SPIEPRZYŁO MI BIOSA -_- TWOJE RADY WG NIE POMAGAJJĄ TYLKO CIOTO POSTY NABIĆ I WNERWIĆ CZŁOWIEKA !!!

Opublikowano

Po pierwsze nie wyzywaj go .

On sie zna na sprzecie bardzo dobrze tylko pewnie ty cos zle zrobiles albo wgl nie te stery wgrales . -_-

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

i kto tu jest ciotą kiedy nawet PRZECZYTAĆ NIE POTRAFI i złe pliki ściąga !

są cztery biosy do TEJ SAMEJ PŁYTY O INNEJ REWIZJI ( numerze ) , twój problem ze miałeś to w dupie i zdarłeś pierwszy lepszy plik biosu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Przepraszam, że się wtrące, ale Z0z0lekpl jeżeli nie okazujesz szacunku innym to nie licz na szybką pomoc. Jeżeli nie robisz tego co mówi inny użytkownik to nie licz na szybkie rozwiązanie problemu. Jeżeli nie napiszesz wszystkiego dokładnie to forumowicz Ci nie pomoże, bo nie jest jasnowidzem.

Mam nadzieję, że za to ostrzeżenia nie dostanę. Też chciałbym pomóc, ale bez potrzebnych informacji tego nie zrobię.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...