Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak odlurowac moby na 7p. w DT .

BartuSio°

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, gram na tiveri i mam problem z odlurowaniem mobów na 7p. sura wp 15k hp 760 defa 60 odp strzaly , buffy - pomoc 48% / błogo 48% / odbicie 60% . Po ostatnim metku 65;lv. czekam az dednie buff itp. biore wszystkie moby na siebie ale ciezko m iz nimi jechac poniewaz mam boja ;/ zazwyczaj nie zluruje ich wszystkich a juz padam ;/ . Pomoze mi ktos jak odlurowac te moby ? zeby potem sie zas nie wracaly do mnie i nie zabijaly postkow. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Musisz na kilka razy lurać, bierzesz jakąś część spota na siebie i jak padniesz to później druga część na siebie i w inne miejsce odluraj.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Albo lurujesz i dedasz , jak cie nie widzą to szybko zmykasz od nich ;d , napewno większość spota zostanie ;p

Opublikowano

Najlepiej odlurować na modzie za ścianę, najlepszy sposób.

Jeżeli nie grasz na modzie to zluruj całego spota na siebie, bij je po trochu ale tak żeby nie padły, podjedź do ściany (tam gdzie chcesz zostawić mooby) i klikasz białą flagę. Teraz tylko wystarczy uciec i moby nie powinny za Tobą wracać.

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...