Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Arena

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem normalnie arene zagrałem 1x Freyą i wygraliśmy i nie wiem co się stało bo mam odblokowaną to postać.

I pytanie do was . Za wygraną arene można odblokowac boga ?

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Ja gdy chciałam zagrać na arenie to nie miałam możliwości wypożyczenia np. Lokiego na 1 mecz za 200 favorów.

Jak tyś to zrobił. '-'

Opublikowano

Ja gdy chciałam zagrać na arenie to nie miałam możliwości wypożyczenia np. Lokiego na 1 mecz za 200 favorów.

Jak tyś to zrobił. '-'

Przez pierwsze 2 tygodnie od wypuszczeniu nowego boga , nie można go wypożyczać.

Możesz , ale każdego innego niż Loki.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Jest bug. Freya po rozegranym meczu na arenie zostaje na stałe. Nie wiem czy trzeba wygrać ale nie zmienia to faktu, że macie boga za 150 favorów :D. Ubolewam nad tym, że tylko Freye można tak zbugowac, bo już ją mam.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Grałem normalnie arene zagrałem 1x Freyą i wygraliśmy i nie wiem co się stało bo mam odblokowaną to postać.

I pytanie do was . Za wygraną arene można odblokowac boga ?

Heh. Ja mam tak samo. Tylko ja ma o tyle dziwne że ja nie grałem Freya tylko jakąś inną postacią. Chodź i tak dużej radości to mi nie daję bo mam ją odkąd weszła do gry :( Ale to powinni szybko zmienić bo gracze którzy jej nie mają mogą łatwo i tanio ją zdobyć.

Opublikowano

hhaha dziala wlasnie przegralem xD Pierwszy raz gralem na arenie powiem ze bardzo dziwnie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...