Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Problemy z WR

macieko46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak . Wczoraj bylo wszystko ok , lecz dzis zaczely sie problemy.

Chcialem dzis pograc w wr i gdy wlaczalem wr wywalilo mnie z gry .

wiec chcialem wlaczyc jeszcze raz , Pojawila mi sie ikonka ktora zawsze sie pojawia czyli (Game Start , check files) lecz nie dalo sie kliknac ani tego ani tego . Postanowilem usunac wr i zainstalowac jeszcze raz . To nic nie dało . Wylaczylem anty wira , probowamel jako administrator (NIC TO NIE DAŁO)

Prosze o pomoc co moglo sie stac ? :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cofnij patcha

* x: / Warrock / Version.cfg / Otwórz za pomocą - Notatnik

I wartości :

Launcher

Updater

Client

Sub

cofasz o 1

Opublikowano

Mozesz spróbowac cofnac patcha napisz do AdrenalinaPL on wie jak to zrobic to ja nie pamietam :)

Sorry za nie potrzebny post

WIesz co mnie w tobie zastanawia? Czemu zawsze wiesz , że nie napisąłeś jakiegoś pomocnego posta czy coś w tym stylu a mimo to go piszesz.. zależy ci an numerku pod avatarem? to jest tylko forum , a dla ciebie to kur.. jakieś hobby , codzienność bez czego nie mógł byś włączyć kompa

//Taki post to spam. Nie pisz takich. A jeżeli zauważysz jakiś post, który nie pomaga autorowi tematu, albo odbiega od tematu wyślij raport ||Epean

//Spoko po prostu nie mogłem się powstrzymać . Ktoś musiał mu to napisać , bo wy łagodnie go traktujecie

1351898823-U722206.png
Opublikowano

Cofnij patcha

I wartości :

Launcher

Updater

Client

Sub

cofasz o 1

Zamiast cofnąć o 1 ustaw wszystkie na liczbę 0 i włącz uptader czy tam launcher .

Launcher : 0

Updater : 0

Client : 0

Sub : 0

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...