Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Euro Track czy coś innego?

James1919

Jaki symulator   

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który?

• Euro Track Symulator
      0
    • Euro Track Symulator 2
    • German Track Symulator
    • Haulin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Track? Boże dopomóż...Bierz ETS2,ja niechcący kliknąłem w ankiecie wGerman Truck Simulator

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

ETS2 - grałem, kiepska. Wszystkie ciężarówki jednej marki wyglądają identycznie, brzmią identycznie i tak samo się nimi jeździ. Nieważne co masz uszkodzone, zawsze objawia się to problemem z włączeniem silnika. Brak pisku opon. Nie polecam.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Osobiście grałem tylko w Haulin. Mogę Ci powiedzieć, że jest dużo niedopracowań, ale grafika jest całkiem ładna i duża przestrzeń jest. Tylko problemy są z policją, bo np. stoisz na czerwonym, zanim twój pierwszy TIR (inne też tak mają :D) ruszy to zrobi się pomarańczowe, a jak się w ogóle zbierze to będzie czerwone ( mniej więcej na środku skrzyżowania wykonujesz ruszenie właściwe :D) i od razu jak cię zobaczy policja to zacznie Cię gonić. W dodatku nie można robić zbyt wielu modernizacji twego TIRa. Ale za to "realistycznie" trudne jest cofanie z naczepami :)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

moj brat gra w euro truck symulator 2 i bardzo sobie chwali;] bardzo realistyczne, np zmiana biegow ze sprzęgłem, albo np "nie wracająca się" kierownica;]

Opublikowano

@Up. Gwoli ścisłości - kierownica "nie wraca" się tylko podczas postoju, a im szybciej jedziemy, tym szybciej się wraca :) Osobiście grałem w Haulina, ETS 1 i 2 i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że ETS 2 jest z nich najlepszy - co prawda niedobór tirów jest (wszystkie takie same) i zniszczenia powodują tylko kłopoty z silnikiem, ale wkrótce wyjdą mody na nowe tiry, przez co będzie różnorodność :)

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

To spoko może ktoś jeszcze coś powie? A czy w ETS2 mogę używać joisticka ( czy tak się to pisze? :O) Bo kierownicy nie mam a joistick ( znowu chyba źle napisałem, a przecież wystarczy sprawdzić w google ale cóż to za dużo pracy ;)) leży i nie mam co z nim zrobić hehe

Cześć...

Opublikowano

@UP

Móc możesz, ale nie za bardzo sobie wyobrażam grę na joysticku. Ja mam kierownicę do starego Xboxa podpiętą przez adapter do PC i jakotako da się grać, ale jak już pisałem, gra mi się nie podoba.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...