Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Autoall

autoall18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z najnowszym autoall . Nie działa u mnie opcja pick-go służąca do podnoszenia tylko określonych itemow . W logach autoalla nie mam nic żadnego dropu

u ,guild czatu itp

Mój system operacyjny to Windows 7 ostatni rc 64 bit

Opublikowano

kolego ja Ci niestety nie pomoge, ale moze Ty moglbys pomoc mi.

Tez mam autoalla na Windows7 64bit Ultimate. Mam wszystkie aktualizacje i niestety autoall u mnie nie dziala... Kiedy odpale lanchera ze stronki a nastepnie dam start game w autoallu za kazdym razem wywala mi nowego lanchera, gra nie chce sie odpalic. moglbys mi opisac jak go uruchomic? co zrobic aby dzialal?

Dziekuje

Opublikowano

ok, problem rozwiazany.

Jak komus nie dziala nalezy sciagnac: msxml4-KB954430-enu

Security Update for MSXML 4.0 Service Pack 2 (KB954430)

Opublikowano
ok, problem rozwiazany.

Jak komus nie dziala nalezy sciagnac: msxml4-KB954430-enu

Security Update for MSXML 4.0 Service Pack 2 (KB954430)

działają ci wszystkie opcje łącznie z pick-go która podnosi określone itemy ?

Opublikowano

heh od strony praktycznej jeszcze nie wiem bo tylko raz z niego skorzystalem :) na samym poczatku korzystania gamguard wykryl mi hacka i napisal ze jeszcze raz i ban na zawsze wiec na chwile obecna nie korzystam.

ale od strony teoretycznej to wiem ze musisz sobie edytowac plik i pozmieniac drop, aby podnosil ci okreslone itemy, zmieniasz z 0 na 1 (ale przeczytaj instrukcje -bo tam byla jakas wzmianka ze dziala tylko z jewelami, excellentow chyba nie podnosi -czy cos takiego)

Opublikowano
heh od strony praktycznej jeszcze nie wiem bo tylko raz z niego skorzystalem :) na samym poczatku korzystania gamguard wykryl mi hacka i napisal ze jeszcze raz i ban na zawsze wiec na chwile obecna nie korzystam.

ale od strony teoretycznej to wiem ze musisz sobie edytowac plik i pozmieniac drop, aby podnosil ci okreslone itemy, zmieniasz z 0 na 1 (ale przeczytaj instrukcje -bo tam byla jakas wzmianka ze dziala tylko z jewelami, excellentow chyba nie podnosi -czy cos takiego)

z tym gg hack to nie tylko tobie wykrywa mi czasem zawiesza się autoall jak go wyłączę to zużycie procesora rośnie do 100% i muszę wyłączyć grę i ponownie włączyć .

Chodzi mi o to czy jak ustawisz sobie już to i potem w logach masz tam co ci padło kto pisał do ciebie albo na gildie itp

Opublikowano

tak, logi dzialaja bardzo dobrze. Wszystkie informacje na temat tego co padlo, badz to o czym pisali w gildi czy w miejscu gdzie stoje jest zapisywane w logach - tak wiec ta funkcja dziala u mnie dobrze.

Opublikowano
tak, logi dzialaja bardzo dobrze. Wszystkie informacje na temat tego co padlo, badz to o czym pisali w gildi czy w miejscu gdzie stoje jest zapisywane w logach - tak wiec ta funkcja dziala u mnie dobrze.

TO czy móglbys podać mi pewne informacje na temat twojego pc

system już podałeś wcześniej ,w jaki sposób łączysz sie z internetem masz router ?,komputer stacjonarny czy laptop ,czy instalowałeś jakieś poprawki itp po zainstalowaniu windowsa możliwe że ja czegoś nie mam zainstalowanego ponieważ u mnie logów nie widać

Opublikowano

a wywala Ci jakis blad? w ogole dziala ci boot? robi cos??

moj sprzet to laptop 2ghz C2D,4GB ramu i grafa nvidi go9200

polaczenie z netem przez rutera, net chyba z 12 mb albo cos kolo tego :/ nie pamietam juz

co do systemu mam zainstalowane wszystkie aktualizacje, kazda jedna :)

Opublikowano
a wywala Ci jakis blad? w ogole dziala ci boot? robi cos??

moj sprzet to laptop 2ghz C2D,4GB ramu i grafa nvidi go9200

polaczenie z netem przez rutera, net chyba z 12 mb albo cos kolo tego :/ nie pamietam juz

co do systemu mam zainstalowane wszystkie aktualizacje, kazda jedna :)

działa all czasem sie zawiesza albo game hack detected wyskakuje ale tak u prawie każdego się zdarza robi repoty itp tylko nie ma pick-go

a w routerze coś przestawiałeś może coś blokuje te pakiety? Jutro zamierzam zrobić format i zainstalować dokładnie taki sam system jak ty i mam nadzieje że będzie śmigać

Opublikowano

ja znalazlem u siebie rozwiazanie na ten game hack detected. odkrylem ze jak masz bota ( nie gre) na wierzchu to wywala hack detected, natomiast jesli zminimalizuje okienko z botem to spokojnie afk 24h mozna stawiac. Nue chodzi mi o minimalizowanie gry tylko po uruchomieniu gry zminimalizowanie samego okienka bota. Mam nadzieje ze i u was to pomoze :)