Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak sprzedać postać

Damonowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt nie wie jak sprzedać? Proszę jak ktoś będzie wiedział to napisze. Cztery dni temu kupiłem Jaximusa a tu bum jest w wyprzedaży.Proszę o pomoc :mellow: .

Opublikowano

Wchodzisz w sklep i zakładkę zakupy i masz 3 kupony zwrotu i tak o to sellasz postacie , ale można tylko 3 rzeczy sellnąć.

@Aha sory za zbędny spam nie doczytałem posta autora.

No to pewnie za jakiś czas to naprawią.Zresztą nie wiem czemu nie których postaci się tam nie da sprzedać.

Innego sposobu chyba raczej nie ma.

Jeszcze raz sory za spam.

zamachyg.png
Opublikowano

Wchodzisz w sklep i zakładkę zakupy i masz 3 kupony zwrotu i tak o to sellasz postacie , ale można tylko 3 rzeczy sellnąć.

Dla mnie to nie działa a nic nie sprzedawalem.
Opublikowano

Wie ktos czemu nie mozna sprzedawać ponieważ , chce sprzedac postac za 478 RP i kupic Jayca ... a nie moge ....

Opublikowano

Dla mnie to nie działa a nic nie sprzedawalem.

Nie działa Ci dlatego, że Riot obecnie zablokował możliwość sprzedaży z powodu bugowania się tej opcji...

@Czarq ;x

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Wchodzisz w bodajże profil -- zakupy i koło każdej postaci masz opcje "zwrot". Możesz tego dokonać 3 razy. Myślę, że potem będzie można dokupować te całe żetony za RP ( potem czyli w ktoryms z patchow) :D

173910_100000706609581_4979983_n.jpg

Kto chce zagrac w LoL'a pisać na privie, bądź skype: michalwfn

Opublikowano

ale przez support się da, prawda?

Z tego co mi wiadomo to tak.

Niepokonanym

Być zagadką, której nikt

Opublikowano

A ja mam buga , 3 dni temu sprzedalem postac za 6300 i kupilem inna za 6300 i teraz ma obydiwe za 6300 :D i moge grac , beka xD

Opublikowano

A ja mam buga , 3 dni temu sprzedalem postac za 6300 i kupilem inna za 6300 i teraz ma obydiwe za 6300 :D i moge grac , beka xD

Z tego co wiem,po naprawieniu buga, zostanie Ci zabrana ta postać, którą sprzedałeś, wiec ciesz sie poki mozesz ;p A wlasnie z powodu tego bugu zostala wylaczona mozliwosc sprzedazy

Niepokonanym

Być zagadką, której nikt

Opublikowano

Z tego co wiem,po naprawieniu buga, zostanie Ci zabrana ta postać, którą sprzedałeś, wiec ciesz sie poki mozesz ;p A wlasnie z powodu tego bugu zostala wylaczona mozliwosc sprzedazy

Oby mi jej nie zabrano własnie :DDDD

Opublikowano

Oby mi jej nie zabrano własnie :DDDD

Tez na to licze :D

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Gdzieś na forum lol'a, czytałem że już wiele ludzi ma tego bug'a, dlatego opcja refund została tymczasowo wyłączona. Nie czeście się tak bardzo, nie długo wam to zniknie. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...