Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy będą jakies przeceny na 3 sezon

bladymick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy bedą jakies przeceny n 3 sezon i kiedy on wejdzie

Mam jeszcze jedno pytanie czy warto kupic tego Maokja tego nowego halloweenowego i czy on jest tylko an hallowen ?

Opublikowano

Przeceny z tego co słyszałem, mają być na skórki ale te niskiego poziomu (te słabsze) za PZ ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To maokai z okazji nowego TT a nie Harrowing

Tak watro go kupic wyglada naprawde dobrze a potem nigdy wiecej go nie kupisz

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ja również Ci go polecam, jest całkiem niezły z wyglądu. Z tymi przecenami za skórki, to nie wiem, czy będą one w 100 % dostępne, ale jak będą, to za pz i rp ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przeceny z tego co słyszałem, mają być na skórki ale te niskiego poziomu (te słabsze) za PZ ;)

Jeśli dobrze zrozumiałem to za PZ będą skórki np. do Master Yi, Ashe itp. a do tych droższych postaci (np. Lee Sin, Vladimir, Darius itp) dalej tylko za rp?

Czy chodzi o cenę skórki? np. skórki tanie (np. Skórka Master Yi za 390) będą za RP i PZ a te drogie (970 i wyżej) tylko RP

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Zawsze warto kupić limited skiny, maokai'a nie długo nie będzie, więc zakup teraz, może być za późno. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem to za PZ będą skórki np. do Master Yi, Ashe itp. a do tych droższych postaci (np. Lee Sin, Vladimir, Darius itp) dalej tylko za rp?

Czy chodzi o cenę skórki? np. skórki tanie (np. Skórka Master Yi za 390) będą za RP i PZ a te drogie (970 i wyżej) tylko RP

Kumpel mi mówił, że będą to skiny niższego poziomu, czyli prawdopodobnie nie do Darka, Lee Sina, Viktora itp. tylko z tych tańszych postaci. Ceny powinny być w RP i PZ bodajże.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A skąd macie w ogóle info o skórkach z IP ? Jakieś oficjalne źródło, bo dla mnie "zasłyszanie od kolegi znajomego, którego brat powiedział że" to nie info

Opublikowano

Jakiś nowy gość co doszedł do riotu jako nowy gościu od marketingu czy ktos tam na forum pisał że prawdopodobnie będą te skiny za pz

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Tak. Limitowane skórki to zawsze jakiś bonus, bo w końcu drugi raz jej nie kupisz. ;)

Mimo, że konta w LoL'u nie są drogie - chyba, że na prawdę masz tych championów i skórek od... :D To zawsze podniesie to jakoś wartość.

A co do skórek za PZ to fajna sprawa by była. :P

E9mwj60.png
Opublikowano

Jakiś nowy gość co doszedł do riotu jako nowy gościu od marketingu czy ktos tam na forum pisał że prawdopodobnie będą te skiny za pz

"czy ktoś tam na forum pisał"

Jakiś link do tematu może. Wiem, jestem dociekliwy, ale nie wierze w skórki z IP

@Down,

O kurde, skoro ty mówisz, że twój kolega tak przeczytał i tak ci powiedział to faktycznie to musi być prawda !

NOPE. W dalszym ciągu jest to "kolega kolegi", mam w dupie takie info szczerze mówiąc :P

Nie wniosłeś nic do tematu nowego, zgłoszone jako spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...