Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koń czy bojowiec

Asta12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam daggera 42 na plu zastanawiam się czy opłaca mi się nim robić boja bo i tak jak expie to z buta a w przyszłości na poli i tu mam pytanie czy w przyszłości 65+ będzie mi bardzo potrzebny boj co o tym sądzicie.

Opublikowano

w pewnym sensie jak bym był na twoim miejscu to bym nie robił jak używasz sztyleta ale jak używasz miecz to warto zrobić ;)

crsigpng.png

Zbieram like na śniadanie!

Nie bądź żydem daj Pacanie ! ;)

Bez obrazy wam Nadaje :)

Opublikowano

Jeśli masz kasę i czas to rób, ale jeśli nie chcesz na to wydawać kasy, bo wiesz, że Ci to się nie przyda to lepiej wydaj na co innego.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Potrzebny Ci będzie bojowiec na 100%.

Będziesz chciał ubijać metki prawda na wyższym lv?

Będziesz zadawał im większe obrażenia oraz zwiększa Ci to deffa.

Ja na Twoim miejscu robiłbym ;>

Opublikowano

Teraz - na 42 poziomie nie jest konieczne robienie bojowca. Możesz ustalić sobie, że na np. 50 lvl przestaniesz expić i weźmiesz się za robienie konia bojowego który na pewno kiedyś się przyda.

Opublikowano

rób teraz 10 minut dziennie na jeden lv do (10) cię nie zbawi,

a teraz można jeszcze dropić certy na wierzchowce które

dawaja bonusy, wiec sie oplaca.. :)

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Powiem Ci, że militar w przyszłości by się przydał, ale tylko dla cięcia. Metki.. ich nie opłaca się bić daggerem poniżej 70lvla. Dlaczego? Otóż na 70lvl kupujesz simki+9 i bijesz 700+ bez kryta i co ważniejsze nie bijesz z konia, tylko z buta! Jest szybciej.

Podsumowując: W przyszłości może Ci się militar przydać, dlatego też lepiej zrób :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Rób od razu do militara bo dropniesz Sb jakiegoś wierzcha to można używać skilli konnych a jadąc między mobami cięcie jest niezastąpione.

Opublikowano

Na tym levelu ci się jak narazie, nie przyda ale w przyszłości raczej tak. Jak będziesz bił metiny w "Red Lesie", to raczej nie z buta, ponieważ na koniu masz większe DMG i obrone.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Bojowiec zawsze się przydaje :D Nie ważne jaka klasa postaci. Zrobisz buffa i możesz na metki śmigać nawet ninia :D Więc odp. na twoje pytanie brzmi "opłaca się robić"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...