Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie GTA IV Czy warto kupić?

vito900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tak jak w temacie czy warto kupic GTA IV a jezeli tak to dlaczego i jaka jest teraz jego srednia cena?

Opublikowano

Według mnie warto , gra jest fajna. Dość dobra mechanika gry , w sklepie widziałem za 80zł.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Opłaca się, lub jeśli chcesz to możesz poczekać na Gta V. Wgl fajna grafika, starano dopracować grę jak najbardziej a najlepsza huśtawka jest (bug). Od 70 do 80 znajdziesz w Sklepach.

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Opublikowano

Hm.... według mnie warto co prawda nie jest to stare GTA SA cieszące się dużą popularnością ;) ale jest i tak fajne.

Osobiście nie grałem w IV ,jeżeli twój PC uciągnie to GTA na minimum 40FPS(bo wtedy gra się przyjemnie) to spokojnie kupuj, jednak jest uwaga taka możesz kupić ale hm... lepiej chyba oszczędzać jeżeli ci pójdzie na GTA V ^_^

Opublikowano

Gta V wyjdzie dopiero w marcu.Ja właśnie dostałem do rąk oryginalną GTA 4 no i jakoż iż mam dosyć dobrego kompa ,który ciągnie spokojnie np. BF3 to te gówno mi tnie się na niskich ustawieniach:/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...