Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz

Otojestemja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Ostatnio mój nie markowy zasilacz zaczął działać gorzej- take me 500w (ile wat daje naprawdę to sam niewiem)Mam zamiar go wymienić ale niewiem o jakiej mocy zasilacz starczy(teraz chcę kupić markowy zasilacz a ten z checią usmażyć w piekarniku :D) Moje specyfikacje kompa to:

Procesor: Intel Celeron 352 3,2 ghz (ma 1 rdzeń)

K.Graf: Asus ENGT 430 1Gb ddr3 64 bit

Ram:2,5 gb ddr2

Płyta główna: Gigabyte 945PL-S3

dysk twardy: 150 gb

Jakby trzeba było podać coś jescze to napiszę.Za pomoc oczywiście będą like'i :)

Opublikowano

OCZ StealthXStream 400 W, około 150 zł, lub używany 600W za podobną cenę. Porządna marka i model (sam mam wersje 600W i polecam)

Opublikowano

Jeżeli nie będziesz planował rozbudowy/kupna kompa

To spokojnie styknie Forton 400W za 50zł na allegro ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dziękuje bardzo za wypowiedzi.Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące zasilacza a niechcę twożyć nowego tematu.Wiecie jak zniszczyć zasilacz by nie nadawał się do naprawy i żeby wyglądało że jest spalony?Myślę nad piekarnikiem ale powiedzcie w jakej temperaturze smażyć "to coś" i przez jaki czas.Wiem że pytanie dziwne ale liczę na pomocne odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...