Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarobek

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam 11lv i chcialbym troche podbic sobie statystki, jak zarobic kase?, moze poprostu robic dalej to co robie czyli wyprawy i dom gustawa(lochy).

Opublikowano

w sumie to najlepiej sprzedawac jedzenie na targu (przynajmniej kiedys) po okazyjnej cenie (patrz jak stoi) a tak to raczej nie da się

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Rób wyścig z czasem dużo trudniejszy nie jest. Z siebie zrób medyka na prowokuj daj elitarnego i 2 murmiłków i najlepiej do tego 1 summite na atakuj.I cały czas tylko lochy i areny.

92678407594501552148.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

BUG NA RUBINY I GOLDY - http://www.youtube.c...h?v=HlCFJz0gIsQ

Nie ma bugów na rubiny.

Siemanko, mam 11lv i chcialbym troche podbic sobie statystki, jak zarobic kase?, moze poprostu robic dalej to co robie czyli wyprawy i dom gustawa(lochy).

Zrób 2 konto, wbij 11lvl, jak oby dwa będa miały 11lvl, exp oby dwa, w miare równo, kupuj jedzenie,wystawiaj na aukcji za 1 złota, i szybko kup, ja tak robiłem, i nie narzekałem, potem to jedzenie sellasz.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma bugów na rubiny.

Zrób 2 konto, wbij 11lvl, jak oby dwa będa miały 11lvl, exp oby dwa, w miare równo, kupuj jedzenie,wystawiaj na aukcji za 1 złota, i szybko kup, ja tak robiłem, i nie narzekałem, potem to jedzenie sellasz.

to co napisałeś nazywa sie multikonto czyli = Ban (stały) w zależności od stopnia wykroczeń

Opublikowano

ja na 10 lvl robiłem już port piratów ;d i teraz mam 13 lvl zarobionego 500k i niezłe staty na arence mistrz na ct 2 miejsce ;d

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Opublikowano
500k ten co strzelił ...

najlepiej expic z lvl na lvl i licytować eq +10 +10%

hahaha no nie wiem ja mam charke wymaxowana 116 na 14 lvl i podstawy zr ponadd 60itp

a Tw sposobem to co na 50lvl bd miał podstawy charki 100 i zr 120? to jest mało...

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...