Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Questy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

A więc przejde do rzeczy kożystam z plików serwerowych od ePVP by MarcoA a kłopot jest taki iż

gdy usune coś z folderu QUEST to nie moge sie zalogować na serwer wpisuje pasy czekam chwile

i jest przeniesienie do wyboru channela. Na przykład gdy wgrywam paczke questów to nie moge sie zalogować i tu jest problem bo nie chce mieć serwera z questami po niemiecku.

Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam

+ ZA POMOC DAJE 5 LIKE +

Opublikowano

aby usunąć questy to usuwasz z OBJECT w folderze Quset , jak coś usuniesz z quest to naturalne ze serwer off

Czyli nie moge usunąć np zbroja.quest ?
Opublikowano

aby usunąć questy to usuwasz z OBJECT w folderze Quset , jak coś usuniesz z quest to naturalne ze serwer off

Co ty mówisz ?

Jeżeli wczytasz questa z folderu quest np. Zbroja.quest to on automatycznie robi ci foldery z ID itp i tam masz wszystkie treści questa . A zbroja.quest można normalnie usunąć .

Ja usunąłem cały folder object wszystkie questy z folderu quest i zostawiłem tylko make , locale.lua , locale_list , qc , qc.core , quest_functions , questlib.lua , questnpc.txt i make.py .

I mi jakoś wszystko działa.

@topic

Nie usuwaj wszystkiego z folderu quest . Usuń cały folder object , a w folderze quest zostaw takie pliki jak :

make , locale.lua , locale_list , qc , qc.core , quest_functions , questlib.lua , questnpc.txt i make.py .

A reszte z rozszerzeniem .quest usuń .

Zresetuj serwer i zobacz , że wszystko ładnie chodzi

:)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Ja Ci to wytłumaczę w punktach xD;)

1. Wchodzisz przez file zile ( bądź co ty tam używasz)

2. odszukujesz folder quest i w tym folderze jest jeszcze folder Object ,

3. jeśli nie chcesz mieć żadnych questów usuwasz cały folder Object

4. następnie w grze z poziomu GM wpisujesz /reload q

5. i po kłopocie

Jeśli po wpisaniu komendy /reload q przywróci Ci z powrotem questy to należy osunąć cały folder object oraz wszystkie questy z folderu quest i zostawić tylko taki pliki

make , locale.lua , locale_list , qc , qc.core , quest_functions , questlib.lua , questnpc.txt i make.py

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Co ty mówisz ?

Jeżeli wczytasz questa z folderu quest np. Zbroja.quest to on automatycznie robi ci foldery z ID itp i tam masz wszystkie treści questa . A zbroja.quest można normalnie usunąć .

Ja usunąłem cały folder object wszystkie questy z folderu quest i zostawiłem tylko make , locale.lua , locale_list , qc , qc.core , quest_functions , questlib.lua , questnpc.txt i make.py .

I mi jakoś wszystko działa.

@topic

Nie usuwaj wszystkiego z folderu quest . Usuń cały folder object , a w folderze quest zostaw takie pliki jak :

make , locale.lua , locale_list , qc , qc.core , quest_functions , questlib.lua , questnpc.txt i make.py .

A reszte z rozszerzeniem .quest usuń .

Zresetuj serwer i zobacz , że wszystko ładnie chodzi

:)

Wszystko ładnie śmiga dzieki wielkie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...