Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][MOD][1.4.2]Paczka modów by LieroXor 33 mody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Mam do zaprezentowania paczkę modów mojej roboty na wersję 1.4.2 i są w niej 33 mody.A oto jej skład:

(Postaram się opisać jak najwięcej modów)

1. Minecraft Coder Pack

2. Forge Mod Loader

3. Minecraft Forge

4. Magic Yarn - Magiczna wełna dzięki której nigdy się niezgubimy.

5. Mob Spawn Controls - Dzięki temu możemy ustawić na jakim biomie jakie moby mają sie spawnić.

6. Note Selection GUI - Ten mod dodaje nam wybór dzwięku z note block`a.

7. Painting Selection GUI - Ten mod dodaje nam możliwość wyboru jaki obraz chcemy postawić.

8. Elemental arrows - Dodaje do gry nowy łuk samonaprawadzający i kilka nowych strzał.

9. Floodgate mod - dodaje nam coś typu bramy,włazu.

10. Light Sensor Mod - Czujnik światła.

11. Rei Minimap - Dobrze znana Minimapka.

12. Shelf Mod - Dodaje do gry półki na przedmioty.

13. Too Many Items - Dodatkowe wyposarzenie naszego menu.

14. Wireless Redstone - Dodaje blok który przekazuje sygnał redstone bezprzewodowo.

15. Better Glass - Duuuużo rodzajów kolorowego szkła.

16. Crossbow Mod 2 - Dodaje nam do gry OGROMNY wybór kusz.

17. Dragon Mounts - Dodaje możliwość ujerzdżania smoka kresu.

18. Hats Mod - Gdy weźmiemy jakiś blok do ręki i naciśniemy przycisk "H" to założymy go jako hełm.

19. Invincible Hamster - Dodaje chomiki.

20. Console mod

21. Poop Mod - Extra mod! Dodaje do gry...Kupę xD Można zrobić narzędzia z kupy i blok z super kupy :D

22. More Biome - Dodaje nowe rodzaje biomów.

23. Mo Drinks - Dodaje sporo pożywienia do wypicia.

24. Obsidian Ingots - Dodaje OGROMNĄ ilość rzeczy z obsidianu i nietylko! m.i.: z glowstone`a,redstone`a,platyny...

25. Special Armor - Dodaje do gry niesamowite rodzaje zbroi : Jetpack,spodnie szybkości,buty 2x skoku...

26. TF2 Sentry - Dodaje do gry działka automatyczne.

27. The RC Mod - Dodaje do gry modele RC.

28. LAPI

29. Tropicraf - Dodaje niesamowicie OGROMNĄ ilość rzeczy tropikalnych i Tropiki i inne rzeczy...(NAJLEPSZY MOD JAKI W ŻYCIU WIDZIAŁEM!!! :D)

30. AIBlock

31. Extendet Renderer

32. Weather and Tornadoes - Dodaje tornado,i ten mod chyba niedziała :(

33. More Explosives - Dodaje Duży wybór materiałów wybuchowych np. C4,Rakiety... (bardzo fajny mod).

Scan: http://iv.pl/viewer....78016181027.png

Download: http://www.mediafire...5vo3au2owgd7hrt

Scan zrobiony Windows Defender`em ponieważ mam jakiegoś dziwnego antywirusa którego nieogarniam :P

Jeżeli komuś niepasuje to niech sam zrobi scana i da ss.

UWAGA!!! AUKTALIZACJA!!! 41 MODÓW!! V2

Nowa Paczka zawiera to co podane wyżej i:

1. Steve`s carts - Nowe wagoniki.

2. Minions - małe moby które nam pomagają.

3. ICBM - Full zestaw wybuchów! Rakiety,działka,bomby,granaty i dużo więcej...

4. Coustom NPCs - Można stworzyć własnego NPC i ine rzeczy...

5. Torojimas Chococraft - Dodaje nowe zwierzatko podobne do strusia i nowe rośliny.

6. Atomic Stryker

7. Paint Mod - Pokoloruj bloki na jaki tylko zechcesz kolor!

8. Better World Generation - Dzięki niemu możemy wybrać typ generowanego świata.Np.:Skyblock,Survival island... (minecraft pokazuje że tego moda niema,ale widać go,jest i działa :P)

Scan: http://iv.pl/viewer....82772704084.png

Download: http://www.mediafire...lu9cca820g5use5

AUKTALIZACJA! 44 MODY! V3

Ta paczka zawiera to co wyżej oraz:

1. Atomic Science - Możemy pobawić się Atomami!

2. Electric Expansion - Dodaje (chyba ;p) elektryczność.

3. Universal Electricity

Skan: http://iv.pl/viewer....92249831415.png

Download: http://www.mediafire...ah57ia4bcj8ot8r

UWAGA!!! Zrobiłem mały błąd otóż napisałem na folderze od paczki że są 43 mody,a jest ich 44!

Oczywiście niema to żadnego wpływu na grę :)

NAJNOWSZĄ AUKTALIZACJĘ V4 ZNAJDZIECIE TU: http://www.mpcforum.pl/topic/763255-dlmod142paczka-modow-by-lieroxor-49-modow/

Opublikowano

jak włość tą paczke modów

Instrukcja znajduje się w paczce :)

up@ jak ktoś będzie chcial to se zamieni TMI na NEI.Ja wole TMI :)

Działają na Multiplayer?

Jeżeli serwer ma te mody wgrane to tak ;)

Jakby co staram się dodawać ciągle mody i ulepszać paczkę wieć może niedługo zrobie auktalizację.

Opublikowano

Gdyby były jakieś problemy proszę informować bo na pewno niejeden błąd się znajdzie ;p

mam problem z forge

poprostu minecraft sie nie wlancza i pisze: minecraft vailed launching

Opublikowano

Nie potrzeba premium ;)

@Topic

Jak będzie działać to będzie lajk :)

[50 POSTÓW] Jezus przyjdzie w glanach,bo początki są ciężkie

[100 POSTÓW] Yes Yes Yes

[150 POSTÓW] Hell Yeah

[200 POSTÓW] Satan is with us :)

Opublikowano

świetny brakuje mi tu tylko: Railcraft_6.7.0.0

Przykro mi ale Railcraft styka się z innymi modami :(

potrzeba premium żeby zadziałało?

Oczywiście że nie :)

mam problem z forge

poprostu minecraft sie nie wlancza i pisze: minecraft vailed launching

ja mam podobny problem : u.bmp

http://www.minecraft...iki/ może tam coś znajdziecie. Ja myślę że to może być problem z Javą (niejestem pewien)

Opublikowano

Mod bardzo fajny tylko aby zajrzeć do ekwipunku trzeba odczekać jakąś minutę -.- Pewnie spowodowane tak wielką ilością modów. Jeśli ma ktoś jakieś rozwiązanie byłbym bardzo wdzięczny

Opublikowano

Mod bardzo fajny tylko aby zajrzeć do ekwipunku trzeba odczekać jakąś minutę -.- Pewnie spowodowane tak wielką ilością modów. Jeśli ma ktoś jakieś rozwiązanie byłbym bardzo wdzięczny

A masz dobrego kompa czy raczej słabego?Bo ja mam np. bradzo mocnego dlatego niemam problemów z robieniem paczek i ich używania.

Opublikowano

@up Mój komputer jest dobry nie bardzo ale jednak dobry i korzystając z innych modów problemu z tym nie ma tym bardziej że w tej paczce nie tnie się nic tylko samo włączanie ekwipunku ścina gre na jakiś czas

Opublikowano

@up gdy włączy ci sie ekwipunek spróbuj wyłączyć Too Many Item (Trzeba nacisnąć "o")

Możliwe że w TMI ładuje się lista przedmiotów.

Opublikowano

Niestety próbowałem i tak ale nic to nie dało :/

a jaką masz wersję javy? Może masz za mało Pamięci RAM albo jakieś jajca powłączane typu skype,gg...

nic innego mi do głowy nieprzychodzi niestety :( tak już jest że jednym działa a niektórym nie bo mają coś z komputerem.

Opublikowano

Za******* paczka :D Bardzo fajnie się gra,rozrywki full :) Od czasu do czasu lekko przytnie bo mam słabego kompa ale pozatym jest git :) Mam nadzieje na następne auktalizacje!

Opublikowano

up@ Dziękuję i fajnie że się paczka podoba a co auktalizacji to zrobie może później (niejestem pewien czy wgl zrobie) bo teraz mam zadużo spraw na głowie (szkoła :( )

Opublikowano

Jak mi sie uda to dodam bo masz rację jest duże prawdopodobieństwo pogryzienia się mo creatures z innym modem.Dzięki za lajki ;) przydadzą się :D

Opublikowano

Znalazłem rozwiązanie! Muszisz w folderze .minecraft usunąć plik tekstowy options.txt i plik TooManyItems.txt Umnie to zadziałało.

Opublikowano

Wszystko ładnie działa po usunięciu tych dwóch plików tekstowych tylko usunięcie ich wiąże się z utratą dźwięku pewnie za sprawą options :/ Jeśli macie jakieś propozycje jak naprawić dźwięk będę wdzięczny ;>

Naprawione :)

btw. jest może w tym modzie zawarta jakaś książka która pokazuje jak robić przedmioty? Bo jak na razie zauważyłem jest tylko ale na przedmioty wybuchowe a oprócz nich jest wiele innych ciekawych

Opublikowano

Ładna paczka. Podoba mi się. Rób dalej.

PS: masz zamiar dodawać w najbliższych aktualizacjach mody techniczne? (ThaumCraft, IC2 itd.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...