Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] panowanie nad postacią

Gnieworz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki dziwny problem w minecraft że jak zainstaluję sobie jakąkolwiek paczkę modyfikacji zdarza mi się co chwilę że sobie idę i nagle nie mogę ruszać myszką ani strzałkami czy A W S D bo postać jakby zamarza przy danej czynności czyli sama przez jakiś czas dalej idzie i jeśli w momencie "lagu" podskoczyłem cały czas skacze albo stawia bloki...

jak to naprawić?! bo jest okropnie uciążliwe

ponadto reszta świata dalej toczy się wtedy swoim rytmem i jestem łatwym łupem dla różnych mobów :(

Właśnie sobie przypomniałem że jak kiedyś pozmieniałem tekstury NPC żeby nie maiły tego nosa i ujednoliciłem im ubranka było tak samo

wersja gry nie gra roli bo jest tak na każdej w jaką grałem...

aktualnie wróciłem do 1.2.5 żeby pograć na ThaumCrafcie

Jeśli to ma jakieś znaczenie to paczka na której aktualnie gram to Gpack

Opublikowano

usunąłem .minecraft dałem force update pobrało go na nowo użyłem tego programu do zmiany wersji na 1.2.5 i lagów nie było wgrałem paczkę gpack którą pobrałem wcześniej na nowo miałem za mało FPS więc wywaliłem parę zbędnych modów usuwając je z folderu mods włączyłem i było więcej FPS ale lagi są znów...

Jeśli chodzi o to że usuwałem z mods to może ktoś wykona dla mnie inną paczkę? zależy mi tylko na ThaumCraft, OptiFine, i Battle towers ale wolał bym jednak grać na gpacku

Opublikowano

przecież mówię że mam to tak często że zwykłe zapobieganie w trakcie sprawia że musiał bym walić po klawiaturze częściej niż grać

a moda na auto walkę nie mam

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...