Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Brytyjskie Czolgi

KarDan31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

chcialem sie zapytac co sadzicie o brytyjskich czolgach ?

glownie mam hummla ( niem. arty ) , daze do t20 i elc amx i mam 2 sloty wolne i tak sie zastanawiam czy sobie tam bryta nie walnac jak myslicie ?

Opublikowano

Polecam iść w brytyjskie są bardzo dobre jeżeli chodzi o medy, heavy nie polecam za bardzo chyba że ma się dobrą cierpliwość i nie ma się skłonności do jeżdżenia "na pałe"

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

wlasnie szukam fajnego medyka ktory ma penetracje i dmg taki zeby nie szlo narzekac predkosc jak to medyki jest w porzadku ;) mam nadzieje ze nie bd zalowal tego t20. a polecasz cromwell ? tier VI bryty. jak tak na niego patrzylem w wikipedi to nawet nawet sie wydaje

Opublikowano

może z wyglądu .

Szybko ładują, celność w ruchu powala, ale dmg już nie .

Ogólnie bawiłem się VIII tierami brytów i ciężkim X .

Bardzo cenię mobilność w czołgach to najważniejsza cecha jak dla mnie i brytyjczycy ją posiadają ale czasem smiać mi się chciało gdy(medem) nie mogłem z boku przebić boku czołgów strzelając pod kątem +/- 90 stopni . Miały być to czołgi wsparcia piechoty i do niczego innego się nie nadają .

VIII Tier HT bardzo fajny można spokojnie brać zamiast medów , zwrotny, łatwo kątować, bardzo dużo odbijał.

Chociaż po 30-40 bitwach nie moge ich ani polecić ani odradzić .

To kwestia przyzwyczajenia, taktyk, załogi, i drużyny .

Bowiem na testach ruscy grają tragicznie i 4-5 zestrzeleń to było moje minimum . To i tak zraża mnie do seri tych czołgów . Może TD zmienią moją opinie na ich temat .

3007.jpg
Opublikowano

Ja polecam sam w nie idę z tego co widziałem/słyszałem to są bardzo dobre na niskich tierach jak i wysokich

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Czym w ogóle charakteryzują się medy brytyjskie? Pomijam to, że od 1-4 tieru zarobek na przegranej/wygranej bitwie wychodzi dodatni ;]

Opublikowano

Ale jednak zobacz sobie X tier bryta 120 ( czy coś koło tego ) mm pancerz na 10 tier to bardzo mało kw3 go przebije od przodu. Według mnie one są do gry dla funy nawet jeżdżenie nimi sprawia przyjemność.

Opublikowano

Poczatkowe tiery moim zdaniem sa lipne. Slaba celnosc i wolne zgranie celownika. Grałem narazie kilkoma z nich. Najbardziej podoba mi sie Vickers Mk 3

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Właśnie że początkowe tiery medów brytyjskich są zajebiste zwinne z przyzwoitymi działami ja takie lubie :D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Właśnie że początkowe tiery medów brytyjskich są zajebiste zwinne z przyzwoitymi działami ja takie lubie :D

Zwinne? Chyba chodzi Ci o LT bo MT sa strasznie wolne.

Opublikowano

Na początku pisałem że chodzi mi o linie medów.. czyli po drodze są lt

Niekoniecznie bo z MK1 mozna isc takze w medy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...