Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bezpośrednie połończenie się launchera do menu minecraft

Maximus6545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zrobiłem sobie launcher do minecraft i teraz dalej mam pecha nie wiem jak odinzolowac minecraft.exe aby on poprostu był niewidzialny dla launchera chcę abyście pomogli zrobić mi po prostu obejscie aby prosto z launchera odpalał się minecraft i aby wyświetlało mi się menu a nie okno minecraft.exe gdzie wpisujemy swój nick. Pomoże ktoś?

Opublikowano

1 sposób

(jeżeli masz windows 7) prawy przycisk myszy na launcher i uruchom jako administrator

2 sposób

usuń minecraft.exe

Opublikowano

Usunięci minecraft.exe - prubowałem ale wyskakuję mi w tedy błąd, że nie znalazło minecraft.exe

mi chodzi abyście pomogli mi zrobić jakoś obejśćie aby pezpośrednio ten mój launcher odpalał menu minecrafta bez tego okna gdzie wpisuje się np nick i naciskamy enter game

Launcher zrobiłem sam wygląda tak:http://imageshack.us/photo/my-images/19/minestike.png/

Opublikowano

odpaliłem ale już mi się udało zrobiłem objeście w pliku .bat teraz mam problem chce jakoś zabezpieczyć aby jak ktoś w launcherze nie wpisze loginu i hasła nie mógł mu się odpalić mc dopiero wpo wpisaniu pasów pomożecie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...