Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A'la masakra - czyli skaczaca masakra . [Hamachi]

ZabkaMala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skaczaca Masakra

Czesc, wraz z kolegą się nudzimy także postanowiliśmy założyć serwer a'la hamachi . Na mpc forum jest już tego od cholery lecz żaden z serwerów nie jest taki jaki będzie nasz. Wszystko traktujemy lajtowo, zero spiny. W końcu to ma być serwer 4fun . : D Co prawda jest plugin LWC dzięki któremu nikt nas za przeproszenie nie opieprzy z diaxów czy innych materiałów.

Dlaczego macie wybrać nasz serwer a nie inny tego typu?

Przecież to jest tylko hamachi. A no dlatego, że jak będzie duża grywalność na naszym serwerze to nie widzę problemu by zrobić z niego dedyka . : D

Co zrobić by zagrać?

Wystarczy wejść na hamachi - dane poniżej - lecz przed tym napisać podanie ze wzoru które znajdziecie również na dole tego tematu .

Nick:

Premium:

Coś o sobie:

Jakie masz humor (chodzi bardziej o poczucie humoru)

Jakiś komunikator głosowy? Jeśli skype to podaj login .

Szukamy osób ogarniętych także jeżeli jesteś lub udajesz troll'a to od razu wyjdź z tej strony.

Domki i inne budynki budujemy wraz z prawami fizyki . Staraj się zbudować coś ładnego i oryginalnego jeżeli już u nas jesteś .

Miłej zabawy !

ID: Ropuszka Ropuszka1 Ropuszka3 i tak daleej .

Hasło: 123

Opublikowano

Nick:grabowski09

Premium:tak

Coś o sobie:Lubie piłkę siatkową i komputery

Jakie masz humor?Zacny ;)

Opublikowano

Nick: BlackPoison357

Premium: Tak

Coś o sobie: Mam na imię Jasiek, lubię grać w piłkę, trochę interesuje się animacją komputerową, jestem pomocnym graczem :)

Jakie masz humor? Dobre :D ?

Jakiś komunikator głosowy? Skype, TS3

Czekam na dodanie

Opublikowano

Nick:abiyan

Premium:tak

Coś o sobie:Lubie Minecraft

Jakie masz humor? Raczej przecież nie będę miał złego. Się wie że dobry. -->Ogólnie dziwne pytanie.

Jakiś komunikator głosowy? skype/ts3

Opublikowano

@

Osoby powyżej zapraszam do zaproszenia mnie na skype - maciek.sienkiewicz123 .

Ogólnie mamy już ekipe 3 osobową - 16,16 i 14 lat ( + osoby które teraz dojdą . ) Narazie ta liczba nas nie zadawale lecz jeszcze troszkę i będziemy witali was na serwerze dedykowanym . ! < 3 Także wołajcie znajomych i zapraszam na skype na krótką rozmowę po której zostaniecie oficjalnymi graczami naszego serwera .

~ Pozdrawiam .

Opublikowano

Nick: KoVu

Premium: nie

Coś o sobie: Jestem miły i mam nadzieje , że poznam fajnych ludzi , z którymi będe miał sojusz .

Jakie masz humor (chodzi bardziej o poczucie humoru) = Mam duże poczucie humoru :D Lubie trolować heh.

Jakiś komunikator głosowy? Jeśli skype to podaj login : Posiadam komunikator Skype login to kuba.groch11 (to nie nazwisko prawdziwe dla zabawy napisane ;p )

Opublikowano

Nick:ninoski404

Premium:TAK

Coś o sobie:Ogarniam minecrafta i robię czasem niezłe orty ale to rzadko :D

Jakie masz humor (chodzi bardziej o poczucie humoru) mam i to zawsze xD

Jakiś komunikator głosowy? skype (nie mam micro) ninoskiOOO

Opublikowano

Nick:youarekox

Premium:Nie

Coś o sobie:Lubie koszykówkę i jestem miły

Jakie masz humor (chodzi bardziej o poczucie humoru):Jestem zazwyczaj zadowolony i sięnie obrażam i lubie pożartować

Jakiś komunikator głosowy? Jeśli skype to podaj login .:Skype:jaba12111

Opublikowano

Ludzie, błagam was. :c Jeśli chcecie wejść na serwer to odbierajcie rozmowy na skype. :c

Tłumaczycie się, że nie możecie znaleść mikrofonu lub macie chrypę. Serio, zaczyna mnie to śmieszyć.

Opublikowano

Nick:Aspire

Coś o sobie: Jestem graczem minecrafta wiele ludzi mnie lubi często jestem lubiany interesuje mnie piłka nożna.

Jaki masz humor?: jestem śmieszny wszystko co powiem lub napisze jest smieszne z wszystkiego jest beka :)

Jaki masz komunikator głosowy?: Skeyp Aspire a jak nie wejdzie to arkadiusz.jordan

Opublikowano

Nick:Cebulka

Coś o sobie:Nazywam sie Wiktor,lubie grać w piłke ,moje hobby to budowanie i minecraft .:D

Jakie masz humor (chodzi bardziej o poczucie humoru)Bardzo dobre :D

Jakiś komunikator głosowy? Jeśli skype to podaj login .Skype- wiktorkaczmarski1

Opublikowano

Nick: Marecky

Premium: Nie posiadam.

Coś o sobie: Lubie imprezy a przede wszystkim muzyke.

Jakie masz humor (chodzi bardziej o poczucie humoru) : Powiem w ten sposób, za byle co sie nie obrażam większość rzeczy traktuje jako żart.

Jakiś komunikator głosowy? Jeśli skype to podaj login . Skype bądź Ts3 . Mikrofon sprawny. Chrypy też nie mam :D . Login Skype : MareckyMC

Opublikowano

Nick:Keyek

Premium:Niestety nie ;3 W najblizszym czasie bedzie (do grudnia)

Coś o sobie:Jestem uczciwy pogdony lubie z ludzmi pogadac ;3

Humor: napewno nie jestem jakims bucem ;d tylko wariatem hue hue ;)

Komunikatory: gadu : 19956840 . TeamSpeak3 Skype nie posiadam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...