Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 SG Lagi

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem z Singapurską wersją Metin2,a mianowicie taką że mam lagi.Są one troche uciążliwe.Gdy uderzam w stwora dmg pokazuje sie z lekkim opóźnieniem.Wczesniej tak niemialem.Na plu niemam wogole lagow.Zadnych programow niemam wlaczonych.Ani gg ani skype,przegladarki internetowej i nic mi sie nie sciaga.

Jakies 5 miechow temu tez sobie gralem i niemialem wogole lagow.

ie068n.jpg
Opublikowano

Zapewne dlatego, że teraz są święta, czyli czas wolny=więcej użytkowników=większe obciążenie internetu przez co możesz mieć lagi.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

@UP puknijcie sie w czółko to nie są lagi kompa tylko neta a na to nic nie poradzisz no najwyżej możesz zadzwonić do dostawcy i zapytać sie czy nie ma jakichś problemów lub coś .

x2n.png

Opublikowano

@UP puknijcie sie w czółko to nie są lagi kompa tylko neta a na to nic nie poradzisz no najwyżej możesz zadzwonić do dostawcy i zapytać sie czy nie ma jakichś problemów lub coś .

Napisalem.Niemam problemow z internetem.Dziala on poprawnie.Dla przykladu podalem to ze na plu mam 0 LAGÓW.

ie068n.jpg
Opublikowano

to pewnie problem serwera SG ma pewnie za dużo graczy albo coś z netem serwer ma nie tak :)

crsigpng.png

Zbieram like na śniadanie!

Nie bądź żydem daj Pacanie ! ;)

Bez obrazy wam Nadaje :)

Opublikowano

Masz małą prędkość internetu i bardziej to odczuwasz od innych ja np mam 6 mb i nic 0. Na sg teraz jest kupa ludzi poza m1 wszyscy dropią i expi bo jest dobry event na każdym ch!

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Masz małą prędkość internetu i bardziej to odczuwasz od innych ja np mam 6 mb i nic 0. Na sg teraz jest kupa ludzi poza m1 wszyscy dropią i expi bo jest dobry event na każdym ch!

Rowniez mam internet 6MB.Dla przykladu podaje na Metin2PL NIEMAM LAGÓW WOGÓLE.

Ja nie mam lagów, a więc masz problem ze swoim komputerem.

Jakie masz łącze internetowe? Spróbuj zdziałać coś z CCleaner.

Lacze internetowe mam 6MB.Problem z lagami na plu i innych prywatnych serverach NIE WYSTEPUJE !.Programu CCleaner uzywam od okolo roku i mozna powiedziec ze kompik mam czysty.Na kompie niemam zadnych muzyk i gier,gdyz komp po formacie.

ie068n.jpg
Opublikowano

moze reinstaluj klienta poprostu?

Zreinstalowalem a nawet pobralem od nowa.Przypominam neta mam 6mega.Ale teraz w nocy mam podwiekszony.Patrzalem tera sped testem to wychodzi ze mam 17.Lagi na SG nadal są.I w dzien i w nocy.

ie068n.jpg
Opublikowano

To jest problem konfiguracji internetu sprobuj zrobic reinstall metina jezeli nie pomoze reinstall windowsa tez tak kiedys mialem niestety ale musialem format kompa robic.Albo sprobuj go przywrocic do daty kiedy dzialal Ci dobrze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest problem konfiguracji internetu sprobuj zrobic reinstall metina jezeli nie pomoze reinstall windowsa tez tak kiedys mialem niestety ale musialem format kompa robic.Albo sprobuj go przywrocic do daty kiedy dzialal Ci dobrze.

Jaki format kompa ! 2tygodnie temu mialem kompa w naprawie(facio dodal wiatraczek bo przegrzewal sie procek i zrobil FORMAT).Reinstalowalem Metin2SG 2 razy i 1raz sciagalem ponownie.Niemoge go przywrocic do daty kiedy dzialal dobrze,gdyz dopiero od wczoraj gram w metin2.sg a komp jak mowilem po formacie.

ie068n.jpg
Opublikowano

Sprawdź GameBoosterem, albo CCleaner, tam jest taka opcja, sprawdza temperatury podzespołów. Posprawdzaj. Bez żadnego 'wysiłku' i bez programów na pulpicie nie powinien żaden podzespół przekraczać 75*C. Po za tym jak ci się procesor przegrzewał, to nie zawsze wystarczy wymienić wentylatorek. Czasami zaschnie pasta w procesorze, co jakiś czas trzeba ją wymieniać. Może to przez to. Napisz czy w ogóle jakiś podzespół przekracza 75*C. Do tego masz dużo programów.

Opublikowano

Sprawdź GameBoosterem, albo CCleaner, tam jest taka opcja, sprawdza temperatury podzespołów. Posprawdzaj. Bez żadnego 'wysiłku' i bez programów na pulpicie nie powinien żaden podzespół przekraczać 75*C. Po za tym jak ci się procesor przegrzewał, to nie zawsze wystarczy wymienić wentylatorek. Czasami zaschnie pasta w procesorze, co jakiś czas trzeba ją wymieniać. Może to przez to. Napisz czy w ogóle jakiś podzespół przekracza 75*C. Do tego masz dużo programów.

Procek mi sie nie przegrzewa.Powtarzam tysieczny raz.Kompa mialem w naprawie.Pan dodal mi jeden wiatraczek.Czyli mam 3: na procka,na zasilacz i gdzies tam jeszcze.

Dodaje skan temperatury komputera. PRZED I PO

Jak widac procek mi nie szaleje.Jest spokojny.

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...