Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam Za SMS

tomm121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wysyłajcie tych smsów, bo to jest kompletny shit! Ja już raz się przejechałem. Steam za 11zł nie istnieje...no chyba że na Allegro :)

2dhww8h.png

Opublikowano

Wypowiem się tak: nie opłaca się wpisywać w google hasła typu ,,darmowe konto steam" , ,,steam za sms" , ,,wszystkie gry steam darmowe" poniewarz jest to jedną wielką głupotą ludzką na którą nie ma wytłumaczenia a przez to innii zarabiają sobie na nas powiedzmy tak ,,reklama, dźwignią handlu" więc to bez sensu, jeśli chcemy steam to patrzymy na allegro (najlepiej wersja pudełkowa lub prezent tak zwany gift) albo idziemy do sklepu i za 50zł mamy pudełko,płyte,klucz instalacyjny oraz satysfakcje z zakupionego produktu. Jeszcze można przez PayPall,Pay Safe Card ale tu możemy trochę wiecej za płacić np. za taki zakup psc chociaż nie wiem jak to z tym jest, gdyż nie miałem okazji wypróbować tej metody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...