Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban za Uzywanie zewnetrznych programow

tom3k10s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj właśnie gram sb na moim koncie 30 lvl (nie na głównym koncie xD) i używałęm WH(waithacka). No i jeden koles stał koło mnie z 5 min ale olewałem to. Następnie za 10 min kolejny koleś stal obok mnie z 2min, a za 5 min napisał do mnie GM. i się szybko wylogowałem potem po 10 min wchodze i ban ( wiedzialem ze tak będzie) :D I moje pytanie jest nstp. :D Czy nie dostane bana na inne konta ? Tzn przez ip czy coś takiego, ponieważ wcześniej gralem na tym ip co dostalem bana na konto 30 lvl innymi kontami ale wyłączylem je przed dostaniem bana. I czy nie dotane bana na te konta które wyłączyłem przed tym jak dostałem bana na tego 30 lvl ?

Opublikowano

Konta banowane są na e-mail. Czyli jeśli postać na której cheatowałeś była na tym samym e-mailu co główna postać to będą obie zbanowane. Za pierwszym razem nie banują na IP. Dopiero gdy złapią Ci kilka razy możesz się tego spodziewać.

Opublikowano

Hmm nie mam pewności czy przez IP.

Ja dostałem bana na expbota i główną postać z tego względu że tylko z tą postacią handlowałem i handel wyglądał w sposób coś za nic :)

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Tzn to konto 30 lvl mialem na 1 emailu a inne no po prostu kazde konto na innym emailu :D każde konto mialo oddzielny email ;) Tylko nie mam pewności czy przez IP wlasnie ... bo dalej bym gral na tym samym ip bo nie mam innego .. to ciekawe czy by mnie zbanowali... ehhh :D

Opublikowano

mnie już zbanowali na ip i 10 kont poszło się je*ać :)

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

To teraz już nie wiem czy grać na tym samym ip moimi innymi kontami czy wchodzic na inne ip bo mam (przypomnialo mi sie ) ale mi się nie chce na drugie ip cały czas wchodzic jak chce pograc w metina.

PS: Jeżeli expiłem tym 30 lvl na wh i koleś który był koło mnie to jak zawiadomił tak szybko GM ? Wie ktoś ? Jakim sposobem.

Opublikowano

PS: Jeżeli expiłem tym 30 lvl na wh i koleś który był koło mnie to jak zawiadomił tak szybko GM ? Wie ktoś ? Jakim sposobem.

Prawdopodobnie GM był na serwerze i gracz po prostu poinformował go na PW.

Opublikowano

na ip nie banuja bo np. internaty niektore bloki(uzytkownikow tej samej sieci) maja te same ip. jak by zbanowali jedno ip to poszło by z 20 osób (są takie przypadki) i w tym te które nawet nie cheatowja i może nawet w metina nie graja ;p

a tu stronka teamu

http://team.metin2.pl/

Opublikowano

na ip nie banuja bo np. internaty niektore bloki(uzytkownikow tej samej sieci) maja te same ip. jak by zbanowali jedno ip to poszło by z 20 osób (są takie przypadki) i w tym te które nawet nie cheatowja i może nawet w metina nie graja ;p

a tu stronka teamu

http://team.metin2.pl/

Nie da się wejsc na tą stronę. błąd 404 ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...