Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Są haki do WRPSP?

Przyla11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP Powiedz czemu ma niby nie być cheatów ;>

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

@UP Powiedz czemu ma niby nie być cheatów ;>

1. Jako zabezpieczenie przed cheatami jest ShoxGuard a nie HackShield.

2. Trudniej jest złamać zabezpieczenia Shox'a

3. Shox jest na serwerze a nie na dysku więc by dostać się do Shox'a trzeba najpierw włamać się na serwer.

Adekwatnie jest to niewykonalne, więc nie będzie cheatów. Zresztą komu się chce hackować serwery prywatne ? Wystarczy Inter, na którym jest pełno cheaterów.

Opublikowano

@2UP Jak widać są takie ułomy, które hackują prywatne serwery. Nie dawno widziałem cheatera :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

@UP ja tego hackera widziałem może z 3 miesiące temu , a ss nie zrobiłem .

Jakieś 3/4 miesiące temu o ile dobrze pamiętam to ShoxGuard był w wersji Beta do tego nie był wgrany na serwer, więc wtedy to możliwe, ale teraz już nie

@down

Może komuś się w końcu uda, ale wydaje mi się, że szybciej już wyjdzie lepszy Shox

;)

Dokładnie ;).

Opublikowano

Potwierdzam to co mówi AdrenalinaPL.

Może komuś się w końcu uda, ale wydaje mi się, że szybciej już wyjdzie lepszy Shox ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Jakies 2-3 miechy temu byly hacki napisane przez cybera i zico teraz nie ma nic i mam nadzieje ze nie bedzie bo nie dosc sa lagusy z wloch i nie tylko to jeszcze mialby byc haki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...