Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Combat- crashe, czrny ekran itp. WTF?!

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemankooo,

zawsze CA pięknie śmigało, ale nie grałem w nie 2 miechy teraz wróciłem(dzisiaj do gry) i czasami jak się ładuje i się zładuje i powinno wyświetlić ekran logowania to leci muzyczka i jest czarny ekran?! i trzeba wyłączać grę przez menedżer zadań i od nowa włączyć. Albo crashuje mnie co 2 rundy jak zagram wtf?! I czasami przy wyborze servera długo się ładuje zawsze było szybko, jak kliknąłem od razu się pojawiało......

O co chodzi? zawsze wszystko było dobrze

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Odłącz wszystkie kontrolery od komputera i włącz CA, zainstaluj Gboosta a jak nie działa to reinstall gry :>

Opublikowano

stery mam nowe

po drugie zawsze działało mi ok...

co to Gamebooster? do czego służy? co robi?

Opublikowano

stery mam nowe

po drugie zawsze działało mi ok...

co to Gamebooster? do czego służy? co robi?

Gamebooster poprawia i przyśpiesza działanie gry i optymalizuje ją. Czasem poprawia właśnie takie błędy.

Opublikowano

w sumie sterowniki wujek mi aktualizował 2 miechy temu, tak tak niby bym sam mógł, ale wszystko mam po angielsku i nieogarniam... mam windows 7, co poradzicie bo crashuje mi w trakcie gry i czasami długo ładuje server, a po pewnym czasie wyskakuje: The connection to the server has ended.... i wyłącza gre... jprdl

Edit: Teraz mi się całkiem fajnie włączyło, ale jak grałem drugą rundę wyskoczyło mi w trakcie: The connection has ended i odrazu automatem wyłączyło gre poradzicie coś?

Opublikowano

W sumie to zawsze mi to wyświetla. Jak gram to wyświetla takie coś: The connection has ended i wyłącza grę lub jak wybieram server np. alapha to wyskakuje: The connection to the server has ended... i tak samo wyłącza gre macie jakiś sposób na to...? eh, a może wiecie jak zaktualizować stery na windows 7 bo mam po angielsku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...