Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działająca klawiatura, świecące się diody ! [Nowe !]

froshaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! Mam taki problem.... Nie działa mi klawiatura tzn, działa na początku przy starci systemu że np. mogę wejść do biosu poruszać się po nim za pomocą strzałek, mogę wł i wył capsloka, wył i wł numlocka ale gdy tylko pojawia się okno Windows Zapraszamy to klawiatura tak jakby się zawiesza tzn świecą się diody ale żaden przycisk nie reaguje ! Pomocy !!! Próbowałem 2 klawiatur !

Pisze z laptopa, ponieważ nie mam ochoty pisać tyle na klawie ekranowej.

Opublikowano

problem pojawił się ostatnio. grałem sobie a]na kompie, następnie ściągałem scrackowanego avasta 7. Po instalacji pojawił mi się niebieski ekran z białymi napisami, następnie komp mi się zresetował. Od tamtego czasu nie działa mi klawa tzn. od wczoraj. Czytałem też że mogło wystąpić zwarcie i że klawa do wywalenia. Stery mam.

Opublikowano

kupilem nową klawe na usb i tez nie dziala, czy w biosie ''ultra durable 3'' tez jest ta opcja?

pisze mi cos takiego jak wchodze w wl. klawy ''System Windows nie może załadować sterownika urządzenia dla tego sprzętu. Sterownik może być uszkodzony lub nieobecny. (Kod 39)''

Opublikowano

powinna byc w kazdym biosie. Jesli wlaczysz taka funkcje i bedzie dalej to samo to postaraj sie sprawdzic czy klawiaturka bedzie dzialala np. na jakims linuxie live cd.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...