Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na temat www Mt2 (reg)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam hosting ;] chcę wgrać tam pliki od strony , mam serwer no-hamachi jak mam przerobić stronę żeby rejestrowało do Bazy danych metin2 na privie ?

Jak mam szablon to dlaczego ucina mi połowę strony ? może złe dane czy co ? używam szablonu Metin5

Opublikowano

@up

Podstawą każdego hostingu stron www jest właśnie php5 . Jeżeli jest napisane , że posiada php5 to prawdopodobnie tak jest .

@topic

Ucina Ci połowę strony , czyli samą grafikę czy również treść ? Najlepiej zrób screena i wstaw go tutaj

:)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Hosting mam w8t.pl . innym działa normalnie stronka a mi ucina połowę strony nic nie widać w plikach nic nie grzebałem od strony więc nie wiem dlaczego . (Arymanowi) działa strona na tym hostingu może do niego napisze ?

- No dobra a jak mam połączyć stronę na hostingu np cba z moim serwerem no-hamachi ?

Opublikowano

Często ucina, przy wpisaniu złych danych do configu strony tzn. połączeniu z mysql.

Sam tak mam w przypadku swojej strony autorksiej rozjeżdza się równo :D

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@ UP dobre dane wpisuje tylko jest ale..

- Mam dodać passy sql ? czy passy z No-hamachi metin2

- co mam zrobić żeby na hostingu można było zarejestrować się na serwerze metin2 ? czyli połączyć hostin+no-hamachi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...