Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ULEPSZANIE

rumek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma zadnego sposobu nie fart i tyle... :)

jedynie mozesz zrobic zwoj boga smokow ktory dziala

jak bodzio, ale ma 10% wiecej szans na ulepszenie

lub gildijny ale ci moze spalic... ;/

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

W metinie liczy się szczęście ciebie opuściło no i bodzie poszły ;)

crsigpng.png

Zbieram like na śniadanie!

Nie bądź żydem daj Pacanie ! ;)

Bez obrazy wam Nadaje :)

Opublikowano

Miales pecha, nic nie poradzisz..

Jezeli nie chcesz tracic wiecej yang, a głowna postac masz z wiekszym lvl'em mozesz podexpiac postacie w v1 od 0 do 30lvl

Wtedy za jedna postac otrzymujesz bodajże 5 bodzi...

Opublikowano

Używaj Amuletów Orka i Łez Bogini.

Chodziło ci chyba o amulet karmy 1.Nie wiem czy wiesz ale amulet karmy zwiększa drop yang a łza bogini sprawia że po śmierci tracisz mniej expa.

Opublikowano

Kto ci nagadal że amulet karmy jakis drop yang zwiększa ?, Zwiększa szczęście (bardzo mało bo chyba 2 lub 3%) a łza też dodaje około tyle samo % co amulet :) + możesz zrobić te zwoje (Jeśli grasz na PL) co się wytwarza z bodajże Bodzia i Magicznego Kamienia

sygna.png

Opublikowano

Amulet karmy , łza bogini są to "itemki na szczęście " . Może ulepszaj metalami ( jak masz kase na IS ) :>

Metale na PL działają inaczej...

Wymagane są do stworzenia zwoju boga smoków (jak bodzio ale więcej szansy)

A co do kolejnych wypowiadających się prosze nie piszcie bez wiedzy.Bo jeden mówi że łza zwiększa szanse a kolejny o ulepszanie petalem <facepalm>

Opublikowano

Ulepszenie itemu tak naprawdę zależy od szczęścia. Ja na prywatnym serwerze posiadam sposób i jest bardzo sprawdzony, dzięki niemuzrobiłam 4 hwangi srebne.

Myślę, że spróbuj spalić przedmiot tobie nie potrzebny około 4 razy, jeśli spali ci pod rząd nie ulepszaj włąściwego

/Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Metale na PL działają inaczej...

Wymagane są do stworzenia zwoju boga smoków (jak bodzio ale więcej szansy)

A co do kolejnych wypowiadających się prosze nie piszcie bez wiedzy.Bo jeden mówi że łza zwiększa szanse a kolejny o ulepszanie petalem <facepalm>

Ten Zwój Boga Smoków niby ma 10% więcej szansy, a pali częściej niż Bodzie... Wiem po swoim przykładzie...

@Top

Jeden + dziennie lepiej próbować, bynajmniej w moim przypadku mi to pomagało... Wiadomo, że w tej grze liczy się szczęście i ja to szczęście właśnie tak przyciągałem... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...