Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HELP]Pomysł na serwer. Na jakim byś zagrał?

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W najbliższym czasie planuję zrobić serwer. Nie chcę kolejnego Survival+Frakcje. Wolałbym coś oryginalnego, nowego.

Ja na oryginalny serwer zbytnio pomysłu nie mam, dlatego proszę Was. ;)

Dajcie propozycje jakiegoś nowego typu rozgrywki. ;)

Korzystając z okazji szukam również programisty do zrobienia autorskich pluginów, może launchera, webmastera do strony internetowej.

Info na PW.

Pozdrawiam,

Risen.

5465845486.png

Opublikowano

Siemanko. Proponowałbym stworzenie serwera Role-Play z firmami. Np. Ludzie zakładają firmy [ na ktore trzeba zarobic ] i zatrudniaja pracownikow. Cos w stylu prawdziwego życia. Ile slotów planujesz? Jeśli chodzi o kogoś od pluginów to chętnie się tym zajme.

Opublikowano

Slotów planuję na początek 100. W każdej chwili będę mógł zwiększyć do nawet 200.

Maszyna 16GB RAM prawdopodobnie z kimsufi. ;)

A sam pomysł niezły, tylko, że przydałby się jakiś autorski plugin na firmy itp, bo jeżeli nie byłyby one skryptowane to trochę lipa :/

A jeśli chodzi o pluginy, to napisz na PW. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Ja mam taki pomysł na dobrze zoorganizowanego RolePlaya czyli jest wieksze miasto RPG i są piekarze, kowale, górnicy itp. oczywiście każdy ma swoich pomocników i np. piekarz musi wyżywiać górników i dostaje opłaty od króla po czym może rozbudowywać swój młyn zatrudniać więcej ludzi itp.

Opublikowano

Ja myślę tak jak kolega powyżej , aby dać Role-Play i firmy , gralem na takim serwerze i było naprawdę fajnie , ale za tydzień padł :(

Jeżeli pomogłem kliknij Lubię to lub daj DIAXA !

Opublikowano

Ja proponuje, ze jak nie masz pomyslu to nie zabieraj sie za serwer. Poczytaj inne tematy jest juz takich wiele.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...