Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Dla newbie za 1350

yabree

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie też o nim myślałem :D

A co myślicie o Alistar, Warwick i Tryndamere (wiem, krążą pogłoski że tryn grają tylko nooobki)

Jeżeli to nie sprawi problemu to opiszcie mi wszystko w języku polskim, jeszcze nie umiem się posługiwać slangiem zaawansowanych graczy :D

Opublikowano

Tryndą noobki? Hahahaha! Trynda to jest świetna postać... Wpada w team fighcie, zabija kogoś i ucieka :). Tylko trzeba nim ogarniać.

WW jest całkiem dobry, ale ja polecę Ci siona. Ma stuna z Q, tarcza, dodatkowe AD z E, można go budować pod AD lub AP :).

;)

Opublikowano

Wielkie dzięki za info :D

Tryndą noobki? Hahahaha! Trynda to jest świetna postać... Wpada w team fighcie, zabija kogoś i ucieka :). Tylko trzeba nim ogarniać.

WW jest całkiem dobry, ale ja polecę Ci siona. Ma stuna z Q, tarcza, dodatkowe AD z E, można go budować pod AD lub AP :).

No właśnie szukałem na innych forach i trynda nie miał wielu pozytywnych opinii. Wielki dzięki za porady. Ostatecznie zastanowię się nad Tryndamere i Sion.

Opublikowano

Kupiłem Siona, po rozeraniu pierwszej bitwy napisze jak z nim się pracuje :D

@edit

Pierwszy mecz z sionem wygrany staty 10-10-8 55. Na początku trochę było drętwo, ale jak się nafeedowałem to byłem niezniszczalny w 1vs1. Naprawdę dzięki za podpowiedź :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...