Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] m2bob

Quilmax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też się nad tym zastanawiam... chyba trzabedzie kupic paysafecard za 50 zl u sprobowac tego za 40zl... mysle ze jak dam wiecej zlotowek to beda bardziej zadowoleni :D a wiec jak myslicie?

Opublikowano

a nie oszukają?

Nie, raczej cię nie oszukają.

Ale ciekawi mnie, ile pograsz na nim wgl...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Pomocnik
Opublikowano

Według mnie jeśli Cie stać to się opłaca. Ja mam z kolegą konto m2bob premium i powiem , że wbicie 50lvla od zera to nie problem.;)

Czemu?

A no temu , że ma bardzo hardkorowego pickupa który działa jak drophack podpieprzy podczas expa innym drop i zarobimy. Dla osób , które grają od zera na Solarze to przydatne bo nawet kasa na poty to trudność:P. Ale kupuj tylko w ostateczności i jeśli napewno będziesz tam grać.

sygnary.jpg
Opublikowano

Opłaca się, jest to bardzo dobry program który na pewno pomorze Ci w zdobywaniu poziomu.

A kartA PAYSAFECARD przelicaczac na zlotowki wychodzi ta 10 euro =40zl?

Tak.

Opublikowano

Pograsz 14 dni na nim i wkońcu bana dostanieszi 40 zł pójdzie w dupe , nie lepiej kupić sobie pd ?: d

Opublikowano

Dobrze rozumiem że ten bot jest tylko na jedno konto w metin2 pl? czyli ze np podam id mojego konta na pl i jak go zbanuja to moge sie pozegnac z botem?

10euro kosztuje to a w sklepach paysafecard jest tylko 50zł moze byc?

Dołączam się do pytania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...