Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co kupic za 500 boostów?

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

co kupic za to 500kasy ktore dostalem na poczatku gry,jakas furke czy miejsce w garazu? i jeszcze mam takie pytanie ze jak patrze na samochody to po lewo jest taki pasek z jakimis bonusami o co chodzi

Opublikowano

To są speed boosty.

Auta nie kupuj, bo Ci i tak nie starczy, a wypożyczać się nie opłaca.

Kup power up'y, albo trzymaj i czekaj, aż będzie jakis kod i wtedy kupisz ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Poczekaj aż EA da na jakieś święto sb i zbieraj wkońcu sobie kupisz brykę ;).

Opublikowano

mam ostatnie 2 pytania

o co chodzi ze sie dropi czesci ?

oraz botuje sobie teraz i pisalo ze ma sie 400k w godz a ja mam 150k czy sa jakies inne mapy lub jakies wyscigi mozna odblokowac z poziomem zeby wiecej dostawac za nie kasy?

Opublikowano

mam ostatnie 2 pytania

o co chodzi ze sie dropi czesci ?

oraz botuje sobie teraz i pisalo ze ma sie 400k w godz a ja mam 150k czy sa jakies inne mapy lub jakies wyscigi mozna odblokowac z poziomem zeby wiecej dostawac za nie kasy?

A więc tak "dropić części" to znaczy że jak mamy wyścigi mogą być: multiplayer, single bądź prywatne po ich ukończeniu pokazują nam się karty z których możemy dostać części : ). Co do drugiego pytania wątpię że można coś odblokować ja mam już 45lvl kupiłem najlepsze dla siebie samochody i nie mam co z kasą robić. Pomogłem? Jak tak to możesz dać Lajka xD

Opublikowano

dobra to mam ostatnie pytanie^_^

gram sobie na tym bocie ,pobotuje mi z godzine i sie tnie bo mi sie bryka popsula? da rade cos na to poradzic by sie sama naprawiala czy cos?bo widzialem ze mozna za boosty ale czy mozna zeby sie za normalna kase samo naprawialo

Opublikowano

samo sie naprawiać nie będzie i nie zacina się z tego powodu tylko moim zdaniem z powodu wygaszacza. Mi też właśnie się zacina włączyłem inną grę - nie zacięła się, włączyłem film - nie zacięła się (cały czas miałem rozwalony samochód) odszedłem od pc na jakiś czas potem ruszam myszką w celu "obudzenia" pc i zacięta gra :P

P.S - Ja z jednej ucieczki dostaje 3k kasy

Opublikowano

Zarobek na wyścigach i pościgach zależy od lvl

Dropić części: Wygrywanie części wizualnych oraz mechanicznych z kart po wyscigu, pościgu lub ucieczki

Najlepiej botuj samochodem bez części oraz nie rób wyścigów klasowych tylko ogólne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...