Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Plugin HardcoreMC oraz Essentials

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, otóż mam problem z serwerem Minecraft, a właściwie to z dwoma pluginami (HardcoreMC, Essentials). Mam zamiar zrobić serwer Hardcore. Wszystko działa, tylko jak ktoś dostaje bana jak zginie (plugin HardcoreMC) to go wywala i pisze do kiedy ma Bana, ale jak chce ponownie wejść na serwer (tu problem) Pisze "Admin ma zawsze racje", a ja chcem by pisało do kiedy on ma Bana (np. Masz bana do: ...)

Trochę poszperałem w pluginie Essentials (plik .jar) i znalazłem linijkę odpowiedzialną za ten tekst "Admin ma zawsze racje", próbowałem wiele sposobów (dodawałem %time& itd.), ale nic nie działa.

Pluginu też wole nie zmieniać, ponieważ próbowałem pluginu CommandBook i niema on tyle komend co Essentials.

Pomóżcie proszę, jak zrobić by zamiast "Admin ma zawsze racje" pisało "Masz bana do: (czas do kiedy ma bana) )

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...