Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3 i dodatki

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Back to karkand, close quarters, armored kill i są jeszcze 2 zapowiedziane, ale jeszcze nie wyszły dogrywka i koniec. Najlepiej kupić premium masz wszystkie dodatki i wychodzi o wiele taniej.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Nie kupuj dodatków oddzielnie, jak już to kup premium za 100-140zł. Tak jak mówią koledzy wyżej.

E tam, ja przed kupnem wolę się upewnić co kupuje. Wydać 100+ za dodatki, w które nie będę grał hmm, nieopłacalne. AK na PS3 to porażka i cieszę się, że nie wydawałem kasy na premium.

Opublikowano

Wydaje mi się to dosyć średnie. Może spróbuj kupić tak jak ja, Bf3 Limited Edition (Zawiera podstawke, pakiet startowy i B2K[back to karkand]) a później myśl o premium? To chyba będzie najrozsądniejsze bo fajne mapki piechoty oferuje nam podstawka, natomiast b2k daje ciekawe mapy lotnicze. Dla mnie bomba;) Osobiście nie jestem AŻ tak najarany na to premium mimo przeceny:) To co mam w zupełności wystarcza ponieważ większość najlepszych broni albo jest z podstawki albo z B2k, ew. możesz sobie jeszcze Close Quarters dokupić bo podobno mapki sa zajebiste, no i z tego co widze to bronie typu AUG3 czy JNG(nie znam na pamięć tej nazwy) to całkiem niezłe kosiarki:)

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej popatrzeć na filmach na YT jak wyglądają dodatki i kupować oddzielnie. Gdy jakiś Ci się nie spodoba, możesz go nie kupować. Wyjdzie taniej niż Premium. Ja kupiłem BF3, Back to Karkand i Premium. 100 zł jak nic w plecy, bo B2K mi się zdublował, i w Armored Kill grałem może jeden raz, a może nawet to nie. Pozdrawiam

@Bestalski

Nigdzie już teraz Limited Edition nie kupisz, to była premierowa wersja.

Opublikowano

gościu jesli nie masz bf'a to kup bf3 edycje premium za 120zł tylko masz czas do niedzieli bo później zniżki sie kończą ;p a jak masz bf'a ju to kup samo premium za 80zl nigdy nie będzie opłacać sie bardziej

Opublikowano

Ja ci zaproponuje kupno BF3:PE zdecydowanie warto dostaniesz kilka fajnych bonusow jako uzytkownik premium a ze na serwisie origin jest teraz swietna znizka, a kupno oddzielnie gry i dodatkow jest poprostu nie ekonomiczne to warto skorzystac ze znizki. Nawet jak nie spodoba ci sie mapka to dostaniesz do odblokowania jakies nowe niesmiertelniki bronie i inne pierdoly do tego masz weekendy z podwojnym XP jakies poradniki i wczesniejszy dostep do innych dodatkow i tego typu pierdoly.

Opublikowano

Jeśli nie masz karty kredytowej to może znaczyć, że w ogóle nie masz konta w banku, a Paypal przyjmuje wpłaty na konto przelane bankowo (nie mając konta w banku też można wpłacić, lecz w okienku w banku), chyba jeszcze jakoś przyjmuję, lecz nie pamiętam jak. Tylko na ogół banki w weekend są zamknięte, a tym bardziej przelewy nie są wykonywane, więc niestety, jeśli nie znasz nikogo, kto w obecnej chwili przelałby za ciebie pieniądze, to raczej nie kupisz już w promocyjnej cenie. Z tego co wiem, to w poniedziałek promocja mija.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...