Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ghost Recon Island Thunder

bolek149

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio wróciłem, do gier 2000 - 2005 tym razem trafiłem na Ghost Recon, Kupiłem orginalną płytę CD pod PC.

4086.jpg

ii przy instalowaniu wyskakuje mi błąd :

asacr.png

Czy jest ktoś w stanie mi pomóc naprawdę mi zależy

:O

Mam jeszcze problemy z innymi grami, które zakupiłem. Takimi jak : Tibes2, Chrome, Max Payne, Deusex Inviblewar, Sprinter Cell - Pandora Tomorrow. Ale te gry i problemy z nimi opisze później. Najpierw zależy mi na tej grze !! :huh: Jeżeli ktoś z na się na wymienonych wyżej gier proszę napisać to w temacie opisze mój problem :P

Mam nadzieję, że otrzymam pomoc.

Pozdrawiam i dzięki.

Metin2Mody.pl Hacki Boty Cheaty Mody Bugi
#Metin2Mod #Metin2 Mody #Metin2Mody #M2BOB #Metin2

Opublikowano

Gościu... ty umiesz czytać/patrzeć? Przecież kupiłeś dodatek, mission pack... Potrzebujesz podstawki :> Tyle w temacie... wystarczy sobie przetłumaczyć komunikat... a na pudełku także ci pisze, że to mission pack do Ghost Recon... Tyle w temacie.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...