Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Sa-Mp

Setpu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że tak :)

Chociaż dokładnie nie wiem, bo nie mam laptopa :P

Ale możesz zawsze sprawdzić. Włączyć serwer na laptopie, zrobić to co mówisz czyli go "zamknąć" i włączyć drugi komputer (jeżeli masz) i poprzez ten drugi komputer możesz próbować wejść na serwer. Wtedy zobaczysz czy serwer działa :)

Ale bardziej polecam Ci kupić dedyka. Sloty do samp'a są naprawde tanie... możesz kupić jakieś 15 slotów za 3 zł (więc to chyba nie majątek, a serwer działa cały czas bez zbędnego grzebania ;) )

Opublikowano

To zależy od laptopa, np: mojego brata laptop działa jak się go zamknie, a mój sie wylogowywuje albo zablokowywuje.

Opublikowano

Jednego laptopa zamkniesz to on się wyłączy , a drugi jak się go zamknie to cały czas jest włączony. Ja mam kompa i laptopa , a jak na lapku zamknę to cały czas chodzi.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Hmm, podaj model laptopa a wtedy będzie można wszystko ustalić.

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...