Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot.WoW'a .

craftlog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Czy jeśli kupie sam key i wpiszę go na battle.net to wszystko mi pójdzie?Czy jest key na battlechesta Podst + TBC+WOTLK?

2.Oco chodzi z wersją cyfrową?Czym się różni od pudełkowej?

3.Czemu gdy chcę skorzystać z oferty zrekrutuj do gry kogoś kto nie gra , wyskakuje mi że Polska nie ma takiej opcji ?

4.Oco chodzi z battlechestami ? Czy na battle.net z promocji jest do kupienia za 20 zł podsyawa+TBC+WOTLK ?

5.Czemu gdy gram na servie Stormrage to widzę ludzi z Burning Legionu ?

Polecą lajki za przydatne odpowiedzi .

Opublikowano

1. Battlechest zawiera podstawkę, TBC, WOTLK. Sam cd-key wystarczy

2. Cyfrowa - dostajesz sam cd-key (wychodzi taniej). Pudełkowa - kupujesz grę normalnie w sklepie

3. nie wiem

4. Czytaj odpowiedź nr 1.

5. Jest crossrealm. Na BG/arenach widzisz osoby z innych realmów. Teraz dodali jest coś innego, by widzieć graczy z innych realmów (nie wiem, co konkretnie ;p)

Opublikowano

3. Ponieważ Polacy to cwaniacy i by to wykorzystywali tak jak wykorzystują to teraz na krajach np. WB. Chodzi o kupowanie rafu. No niestety Polska ma to zablokowane :(

simply.4557.gif

Opublikowano

Dzięki za odp . Mam jeszcze 2 pytania zeby nie zakładać nowego tematu - Czy do battlechesta jest jakiś darmowy miesiąc gry czy trzeba doładować odrazu po zakupie ? I czy da się zmienić kraj na koncie w battle.net ?

Opublikowano

Dzięki za odp . Mam jeszcze 2 pytania zeby nie zakładać nowego tematu - Czy do battlechesta jest jakiś darmowy miesiąc gry czy trzeba doładować odrazu po zakupie ? I czy da się zmienić kraj na koncie w battle.net ?

Jak aktywujesz battlechest'a to masz miesiąc gry. Nie możesz zmienić kraju na koncie.

simply.4557.gif

Opublikowano

@up, kraj może zmienić wyłącznie gdy się rzeczywiście wyprowadzi z kraju w którym mieszka, w takim wypadku należy napisać ticket do battlenetu, w odpowiedzi dostanie się informacje, że należy wysłać skan dokumentu(dowód,paszport)

I na podstawie takiego dokumentu możesz zmienić kraj/dane..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...