Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mc.prostorm.net [250] slotów DEDYK ! :D Zapraszam

KeeleinaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20/10 Najlepszy serwer jaki mógłbyć :D, dużo graczy, administracja zawsze ma czas [no czasem na mc nie, tylko na ts3]

Jest skrzynia na itemki na spawnie, oraz druga, żeby wsadzać niepotrzebne rzeczy dla nowych :D, ładny spawn, czego chcieć więcej :D.

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

20/10 Najlepszy serwer jaki mógłbyć :D, dużo graczy, administracja zawsze ma czas [no czasem na mc nie, tylko na ts3]

Jest skrzynia na itemki na spawnie, oraz druga, żeby wsadzać niepotrzebne rzeczy dla nowych :D, ładny spawn, czego chcieć więcej :D.

A w podpisie:

ProStorm.net

Zapraszam na mój serwer [200 slotów, SurvivalGames+CzęsteEventy+Survival+Frakcje]

IP: mc.prostorm.net

IP ts3: ts.prostorm.net

Szukam ekipy na ots [skryptera/mappera/webmastera] oferuję dedyka itp. [8.6~]

GZ!

Admin nigdy nie powie o swoim serwie źle:P

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

Nie polecam serwera ! 1 admin ! Dlatego wszyscy gracze maja nodusy , x raye i inne chacki... Gralem z takim typem i kazal mi sciagnac chacki . Ja powiedzialem ze nie i ode mnie odszedl ! Noobski serwer !

Opublikowano

A w podpisie:

[/size][/center][/size][/font]

GZ!

Admin nigdy nie powie o swoim serwie źle:P

No to nie ?

Nie polecam serwera ! 1 admin ! Dlatego wszyscy gracze maja nodusy , x raye i inne chacki... Gralem z takim typem i kazal mi sciagnac chacki . Ja powiedzialem ze nie i ode mnie odszedl ! Noobski serwer !

No i co z tego, że 1 admin ? za to 3 modów, nie potrzebuje więcej admów, powiem tak, im więcej admów, tym gorzej ... nastąpi kłótnia i po serwerze.

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...