Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] odnośnie przerobienia Konsoli

devil120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie do osób które się znają na przerabianiu Xboxa. A więc mam konsole Elite Slime i chciałem ją przerobić tylko nie wiem czy jak pójde do człowieka z allegro LINK: http://allegro.pl/flash-przerobka-xbox-360-lt-3-0-warszawa-wola-i2749801863.html#tabsAnchor to czy będzie mógł przerobić moją konsole. Napiszcie w komentarzach czy warto do niego iść żeby mi przerobił i czy wogóle to będzie działało na moim Xboxie.

blackmagix128.png
Opublikowano

Po pierwsze przeczytaj to i napisz mu jaki masz napęd .

Ale oczywiście, że wart 35zł tanio tylko prawdopodobnie będziesz długo na nią czekał ja swoją na miejscu przerobiłem w sklepie komputerowym, ale sądzę, że nie przerobisz jej jeszcze bo z tego co czytam na innych forach to ona jest nowa.

Ale LT 3.0 będzie można wgrać.

Zadzwoń do niego i powiedz mu jaką masz konsolę napęd i on ci powie czy można już przerobić.

Opublikowano

Jeśli twoja konsola została wyprodukowana przed sierpniem to możesz wykonać każdy rodzaj modyfikacji sprzętu.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

To spokojnie możesz ją przerobić bo są takie, które zostają wydane i nie można ich przerobić przez 2-3 miesiące lub dłużej ale u cb można już na Lajcie LT 3.0 ;)

Opublikowano

Kupiłem ją jakoś w Kwietniu 2011 roku.

Nie ma znaczenia kiedy ją kupiłeś, ale kiedy została wy

produkowana. W tym przypadku jednak nie ma innej możliwości - możesz ją przerobić.

Opublikowano

1.A jak przerobie na te LT 3.0 to będę mógł korzystać z LIVE czy nie ?

2. Czy jak będzie przerobione na to LT 3.0 to też będą mi działały gry którem ma orginalne ma płytach ?

blackmagix128.png
Opublikowano

1.A jak przerobie na te LT 3.0 to będę mógł korzystać z LIVE czy nie ?

2. Czy jak będzie przerobione na to LT 3.0 to też będą mi działały gry którem ma orginalne ma płytach ?

1. Tak, ale będziesz mógł dostać bana i się skonczy :)

2. Tak, ale w przypadku gry na oryginałach przez neta na przerobionej konsoli też możesz dostac bana.

Opublikowano

Przerobienie jest w pewnym sensie nie legalne, więc zawsze i niezależnie co będziesz robił, na przerobionej konsoli zawsze jest ryzyko bana.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...