Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Proglem] X-Gaming Cabal - strona ?

borowik2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie napisałem chodzi o nie działającą stronę Cabala, od dwóch dni ta strona nie działa jest tylko zapawiedz Cabal 2 http://playcabal2.com/

Może się orientujecie czy ta strona zacznie jeszcze poprawnie działać i ewentułalnie kiedy?

podaje link do strony tak na wypadek jak by ktoś nie znał, może jeszcze bd działać stronka. cabal.x-gaming.ws

dzięki za odp. pozdro

Opublikowano

Piszę przecież "Coming soon"

Kliknij na napis na tej stronie, a wszystko się wyjaśni

Opublikowano

tak, tylko to nic nie daje, tzn. klikam na i przekierowywuje mnie na forum i wyswietla mi sie:

Hey there!

It appears that you've exceeded the maximum number of posts you can view, but wait, there's a simple solution. To unlock the forum and continue viewing messages, all you need to do is sign up for a free account. The entire process takes just a few minutes so create your account now and view as many threads as you like!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

po zarejestrowaniu sie na forum , jest to samo

link: http://forum.x-gaming.ws/showthread.php?22093

Opublikowano

witam moje pytanie dotyczy hacka czy jak się tam na to mówi,

chodzi o to że chce odpalić dwa konta cabala jednoczesnie {NIE SZUKAM BOTA}

zapytacie pewnie po co mi to, a to jest bd proste, ponieważ strona cabala nie działa wienc nie można kupować itemuw itd, ze stronki.

a posiadam dwa konta na tym serwerze cabala i chciał bym przelozyć, golg. poty itp. na drukie komto, na ktorym obecnie gram. no a nie stety posiadam tylko jeden pc i nie mam mozliwosci dlatego prosze o pomoc jak odpalic 2 konta kabala na jednym pc

Opublikowano

fajnie, tylko pewnie wył/ server gry teraz

wiesz czy ta strona zostanie ponownie wl.?

Nie.

witam moje pytanie dotyczy hacka czy jak się tam na to mówi,

chodzi o to że chce odpalić dwa konta cabala jednoczesnie {NIE SZUKAM BOTA}

zapytacie pewnie po co mi to, a to jest bd proste, ponieważ strona cabala nie działa wienc nie można kupować itemuw itd, ze stronki.

a posiadam dwa konta na tym serwerze cabala i chciał bym przelozyć, golg. poty itp. na drukie komto, na ktorym obecnie gram. no a nie stety posiadam tylko jeden pc i nie mam mozliwosci dlatego prosze o pomoc jak odpalic 2 konta kabala na jednym pc

Stwórz nowe konto na komputerze, przełącz użytkownika i dalej sobie sam poradzisz. ;]

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Opublikowano

Nie.

Stwórz nowe konto na komputerze, przełącz użytkownika i dalej sobie sam poradzisz. ;]

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

no wlasnie sie nie da, bo jest lenczer do cabala i wyskakuje mi komunikat ze calal zostal juz uruchomiony

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

SIemka :) Mam problem z ta stroną . Otóz Klikam na "Coming soon: i automatycznie Wywala mnie do fb :( CO robic ?

s1wy92r.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...