Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Już wkrótce na UW

szlapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio doszla do mnie interesujaca wiadomosc. W przeciagu kilku tygodni na UW ma pojawic sie...RSB. Kiedy dokladnie tego nie wiem, informator nie chcial tego zdradzic. Kolejnym dodatkiem do UW ma byc PET. Niestety kiedy sie pojawi tego zupelnie nie wiem. Co do RSB bedzie to najprawdopodobniej na przelomie roku.

Opublikowano

A potem LF-4, Havoce, Ulepszenia itd ta?

Kolejną grę chcą rozwalić widząc, że 60% graczy z D O tam ucieka..

O lf4 havocach itp. nie mam zadnych informacji narazie tylko rsb, a pozniej pet, choc i za tym trzeba jeszcze troche poczekac.

Opublikowano

Pytałem się cm'a i pisał, że rsb nie było i nie będzie, ale jak wiemy oni gówno wiedzą:)

RSB fajnie, pet jeśli będzie kamikadze chłodzony to ok(bo nie mam zamiaru kasy ładować w grę), bo bot będzie więcej zbierał:D

Pozdro;d

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Uwaga ! mam nowe info ! w uw będzie statek co ma 81642782164782164782164782164761 HP ! -.-

Pewnie info wyssane z palca -.- byś dał jakiegoś ss'a z "rozmowy" albo cuś

@down nie zobaczę nie uwierzę ;-3

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

Uwaga ! mam nowe info ! w uw będzie statek co ma 81642782164782164782164782164761 HP ! -.-

Pewnie info wyssane z palca -.- byś dał jakiegoś ss'a z "rozmowy" albo cuś

Nie musisz się tak podniecać.. Wszystko jest możliwe

userbarcopy.png

Opublikowano

Nie musisz wierzyc, nikt Ci nie karze, ja tylko infrmuje o tym czego sie dowiedzialem. A upy i tak beda zwlaszcza przy rosnacej liczbie graczy.

Opublikowano

Zal mi ich.. zrobia wszystko aby zarobic kase i nie dac ludziom pograc..

Widza ze uciekaja od D O na UW to beda pieprzyc UW a z UW ludzie spieprza na drzewo i beda mieli w dupie BP wiec nie wiem czy oni to neosy czy nie potrafia zrozumiec tak prostej rzeczy!

Gwarantuję, że jeśli z D O usuneli ulepszenia havoce lf4 etc. to by 70% spolecznosci wrocilo do gry -.-

userbarcopy.png

Opublikowano

Zrodla nie zdradze, na prosbe informatora, powiem tylko tyle, ze to admin. Na innych forach tez mozna przeczytac podobne informacje. Czy sa prawdziwe czy to tylko zart, przekonamy sie wktotce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...