Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Max PW?

Maka.Paka!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż po paru prywatnych wiad. nie mogę

ich więcej wysłać :/ piszę że wykorzystałem dzienny limit ustalony

przez administratora :C

Dajcie większy np. do 15 PW bo wkurza to jak chcę napisać wiad. do kogoś!

NAJLEPSZY SERWER METIN2

Opublikowano

Nie no, kolejna (beznadziejna) sugestia. Wpadł za przeproszeniem jakiś random i chciałby wszystko pozmieniać. Nikomu to nie przeszkadzało, więc tak zostanie. Jak posiedzisz na tym forum, zdobędziesz inną rangę, będziesz miał większą pojemność skrzynki. A póki co usuwaj stare wiadomości -,-

Game Over

Opublikowano

Twoje sugestie sa beznadziejne.

Nikomu nic nie przeszkadza, a teraz taki ty wchodzi i pisze, ze wszystko Ci nie pasuje.

Jest to zrobione przed reklamami innych for na mpc...

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Niech próbuje pisać, może coś faktycznie wpadnie na jakiś genialny pomysł i to zostanie wprowadzone ;)

Co do tego na nie, wystarczy czyścić skrzynke.

Opublikowano

Niech próbuje pisać, może coś faktycznie wpadnie na jakiś genialny pomysł i to zostanie wprowadzone ;)

Co do tego na nie, wystarczy czyścić skrzynke.

Dalej nie zrozumiałeś, jest limit wysyłanie pw nawet przy pustej skrzynce wyślesz te 10 wiadomości i więcej nie możesz chodź skrzynka jest pusta.

Nie bo znowu bd się reklamować na pw.

Opublikowano

@Up A dzięki, faktycznie.

No ale i tak jestem na nie, to zabezpieczenie przed reklamowaniem.

Jeśli chcesz prowadzić jakieś wywiady to użyj Gadugadu, Skype, Teamspeaka.

Opublikowano

Jest jeszcze takie "cuś" jak pisanie statusu na profilu innego użytkownika :> Ja mam ustawione, by za każdym razem, kiedy ktoś napisze, pokazywał mi się komunikat. Jeżeli nie możesz wysłać PW, to korzystaj z tego systemu. Dodatkowo akurat ja, nie wiem jak inni GM, podałam w profilu swój e-mail, który wykorzystuje tylko do spraw forumowych. Codziennie wieczorem patrze, czy nie przyszły jakieś wiadomości. W takim wypadku masz ponad dwa sposoby na kontakt ze mną lub kimkolwiek z zespołu. Limit wysyłanych PW nie zostanie zwiększony ze względu na to, że jest to zabezpieczenie wprowadzone na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...