Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ekwipunek do bicia metinów. (Servery prywatne)

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich widocznie zainteresowanych tym tematem.

W tymże temacie pragnę opisać, jakie jest optymalne eq do bicia kamieni metin.

UWAGA! PODANE WARTOŚCI BONUSÓW SĄ TAKIE JAK NA PL, JEŚLI NA TWOIM SERVERZE SĄ WYŻSZE TO STARAJ SIĘ MAXOWAĆ!

Zacznijmy:

Broń: FMS/RIB/truta/żal ew. jakaś partyzana czy magnetyk. Jak najwyższe śr, a broń bez śr 10% na krytyka, 8% na omdlenie oraz 12 siły/inty.

Zbroja: zależy od poziomu-1,5-2k pż, 10% obrażeń do pż (bardzo ważne!), 10-15% odbicie ciosów. KD: obrony, uchylenia, speeda/uniku.

Hełm: 30% regeneracji pż oraz coś na otrucie się przydaje bo wtedy moby szybciej giną no i oczywiście jeśli działa bonus na potwory spawnowane przez metina także taki bonus można "włożyć".

Bransoleta: zależy od poziomu, ale polecam srebrną/z białego złota/z nieb. łez- 1,5-2k pż, 10% obrażeń do pż(bardzo ważne!), 10% przeszywka, jeśli działa bon na moby to wrzuć.

Buty: najlepiej kozaki/fenki: 1,5-2k pż, 10% kryt, 8% spowolnienie, 8% omdlenie.

Naszyjnik: najlepiej z łez: 1,5-2k pż, 10% kryt, 30% reg. pż

Kolczyki: ebonitowe! co do bonusów to jeśli działa bon na moby to wrzuć, jeśli nie to 20% speeda czy coś :D

Tarcza: NNO, 10-15% blok ciosów, 12siła/inta oraz bon na bon na moby jeśli działa

JEŚLI NA TWOIM SERVERZE JEST 6/7BON TO WRZUĆ 10% NA POTWORY ORAZ XX SIŁY/KRYTYKA/SZYBKOŚCI ATAKU!

Warto mieć także buffa, eq oczywiście z full intem (kolce z białego złota/łez, perłowy naszyjnik, broń/tarcza +12 inteligencja).

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano
Broń: FMS/RIB/truta/żal ew. jakaś partyzana czy magnetyk. Jak najwyższe śr, a broń bez śr 10% na krytyka, 8% na omdlenie oraz 12 siły/inty.

PO CO WOJOWNIKOWI INTA/> ? XDDDDD

PORADNIK BOSKI , CZEKAM AZ DODASZ JAK ZALOGOWAC SIE DO METIN2 PL ALBO NA PRIVA BO JESZCZE NIE WIEM ;C

Opublikowano

PO CO WOJOWNIKOWI INTA/> ? XDDDDD

PORADNIK BOSKI , CZEKAM AZ DODASZ JAK ZALOGOWAC SIE DO METIN2 PL ALBO NA PRIVA BO JESZCZE NIE WIEM ;C

Ciężko się domyślić, że chodzi o surę wp? :O

Poza tym, nie wiesz jak się wyłącza capslocka? :<

Tak, wiem co to sarkazm/ironia -.-

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Ciężko się domyślić, że chodzi o surę wp? :O

Poza tym, nie wiesz jak się wyłącza capslocka? :<

Tak, wiem co to sarkazm/ironia -.-

PO 1 NIE WIEM JAK WYLACZYC CAPSA ZROB TUTA XDD

PO 2

ZAL RIB MAGNET I PARTA SA DLA WOJA ; ) WIEC PO TWOJEMU SURA NOSI BRONIE 2-RĘCZNE ; )))

PS CZEKAM NA TUTA JAK WYLACZYC CAPSA xD

Opublikowano

PO 1 NIE WIEM JAK WYLACZYC CAPSA ZROB TUTA XDD

PO 2

ZAL RIB MAGNET I PARTA SA DLA WOJA ; ) WIEC PO TWOJEMU SURA NOSI BRONIE 2-RĘCZNE ; )))

PS CZEKAM NA TUTA JAK WYLACZYC CAPSA xD

Umiesz czytać? Czy tak jak z capslockiem? Pierwsza broń: FMS ! <lol>

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Umiesz czytać? Czy tak jak z capslockiem? Pierwsza broń: FMS ! <lol>

Kolczyki: ebonitowe! co do bonusów to jeśli działa bon na moby to wrzuć, jeśli nie to 20% speeda czy coś :D

A TERAZ POSLUCHAJ MNIE DZIECINKO BEDE PISAL TAK JAK BEDE CHCIAL MOJE KONTO TO JEST 1 A 2 TO SURA WG. CIEBIE MA NOSIC EBONITOWE TA? : )

WEZ TO LEPIEJ USUN BO PORAZKA

PS. CZEKAM NA TUTA JAK WYLACZYC CAPSA BO NIE WIEM ..

MOZE ZROBISZ TEZ TUTA JAK " WÓONCZYDŹ METKA " . a tak na serio to kazdy twoj poradnik to nawet nie nadaje sie do kosza zasmiecasz tylko forum.

Opublikowano

a tak na serio to kazdy twoj poradnik to nawet nie nadaje sie do kosza zasmiecasz tylko forum.

Też tak sądze. Jak robić to porządnie te poradniki, a nie byle jak...

Mam nadzieję, że nie robisz tych tutów aby wystartować na kid moda -_-

Opublikowano

#RuSs3R

Sura może założyć inne kolce żeby włączyć skille i wtedy zmienić na ebonki. :O

#razor9012

Nie twierdzę, że są to super poradniki, lecz jakoś trzeba przynajmniej spróbować zbić % :)

PS: Nie podoba Wam się. Ok. Polska to kraj wolny, można wyrażać swoje zdanie, ale RuSs3R nie przesadzaj..

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

#RuSs3R

Sura może założyć inne kolce żeby włączyć skille i wtedy zmienić na ebonki. :O

#razor9012

Nie twierdzę, że są to super poradniki, lecz jakoś trzeba przynajmniej spróbować zbić % :)

PS: Nie podoba Wam się. Ok. Polska to kraj wolny, można wyrażać swoje zdanie, ale RuSs3R nie przesadzaj..

Przesadzam? wyrazilem swoja opinie po to sa POSTY :) co do kraju wolnego to ok ok ale jak pisalem z CAPSEM strales sie XDDD wiec pzdr i ostatnie jak ty myslisz ze zbijez % za takie tuty to sie grubo mylisz ; )

Opublikowano

Przesadzam? wyrazilem swoja opinie po to sa POSTY :) co do kraju wolnego to ok ok ale jak pisalem z CAPSEM strales sie XDDD wiec pzdr i ostatnie jak ty myslisz ze zbijez % za takie tuty to sie grubo mylisz ; )

Nie nam o tym decydować.. ;p

PS: nie "zbijez" tylko "zbijesz" :)

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Poradnik jestem jednym wielkim poplątaniem. Wprowadziłeś zamieszanie. Skoro tworzysz taki temat to opisz poszczególnie klasy a nie wszystkie zwarłeś w jednym.

/Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...