Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie na PL

trialend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Solarze, wbij 30 lvl, potem FB - sprzedawaj ryby potem eq, polanka, orki, hwang, dt potem na samym końcu piekło i lasek. Na Solarze najlepiej WP.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Fb nie jest teraz opłacalny ponieważ każdego wykrywają i ban jest. Ja w ciągu 4 dni 5 zbanowali. Wydaje mi się za na bocie to np. leki, ks, zeby, ogony.

Opublikowano

Za pomocą bota - wyexp Wojownika Body do 35 lvl inwestując punkty umiejętności tylko w Aure(która musi wejść Ci na M1oddawając 17 punkt) oraz Berserk, zrób konia bojowego i zaprzyjaźnij się z M2 w którym troche posiedzisz niszcząc kamienie metin z których dropią drogocenne KU/KD.

Opublikowano

up@ poco bojowiec? omg

ja na s7 kupilem swojemu koncie eq+6 na 1lv

i glewie+9 wbijam 30lv i dzisiaj przez noc na m2bobie

kd smierci+4 pelno ku 2x oz z metkow m2 :)

i mam tak pare kont, ale akurat sam gralem na glownej dropiac na sohan

wiec tylko jednego na noc zostawialem dropa ;p

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Wydaje mi się, że najlepszym zarobkiem będą małże, dobijasz 30 level ustawisz FB. Ceny małży poszły w górę, to można się całkiem nieźle dorobic...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Ja podam Ci swój sposób.

M2bob Premium = 4x 25 lvl + dolina + farmbot + besty = przez noc 25 +/- fmsów. Fmsy po 5kk sztuka na moim serwie, więc zarobić można.

Ostatnio nawet poleciał fms śr 40 to wyexpiłem sobie ładnie 4 chary do 30, wybodziowałem go i sprzedałem za 400 bodajże. :)

Oprócz tego stawiałem też 3 chary na metkach zazdry, przez noc minimum cała strona ku ale ciężko mi było na tym zarobić, gdyż ku dla bodego czytam, a tylko aury są coś warte.

CX7Rrj.png

Opublikowano

To zależy od serwera, ale osobiście polecam Ci fishbota. :) Dużo roboty przy tym nie ma, a jak się dobrze ustawisz to sporo kasy można zarobić.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Ludzie co wy gadacie ze fb jest wykrywalne moze m2gish jest ale ten fb z m2bob raczej wystarczy usawic zeby zmienial ch jak gm lub jalis gracz jest w poblizu i nie zbanuja cie ja tak jade na 2 kontach przez tydzien ;d A co do zarobku robisz sobie wp gpowna postac zatrzymjujesz sie na 35. Robisz boja pro eq skille wbijasz i sciagasz m2bob odpalasz w 2 okach i od 1-11 na psach i wilkach od 11-18 zapszysierzone w m2 i potem do 30 na dzikusach i na 30 oczywiscie fb ale ten z m2bob i ustaw tak jak napisalem na gorze.

Opublikowano

Pustynia na pająkach , drop ogony skorpiona , woreczki , sieci pająka , kupuj małże i żelki + 5 i ulepszaj do + 8/9 . +8 wart 3.5kk na solar , a +9 ponad 10 kk

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

Lepiej bez botów. Polecam zarabiać łowiąc ryby.

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Opublikowano

Na solarze na rybach zarobisz a na gromo ku sprzedając ;)

crsigpng.png

Zbieram like na śniadanie!

Nie bądź żydem daj Pacanie ! ;)

Bez obrazy wam Nadaje :)

Opublikowano

Jak zacząć zarabiać na Solarze oraz innych serwerach ? :

Wielu z was po wybraniu serwera Solar(s26) zadaje często pytanie

,,Jak zarabiać na Solarze?"

Ten poradnik powinien wam pomóc :

http//www.mpcforum.pl/topic/751964-tutsposoby-zarobku-na-solarze-s26/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...