Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ca Ru rozdzielczość i exp

DrHouse1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chodzi mi oto że gram w rozdzielczości 1920x1080 gdy wchodzi mi już do gry po ladowaniu jest owszem 1920x1080 ale w menu gry jest podstawowa można to jakoś zmienić aby i w menu była 1920x1080?

a drugie pytanie chodzi mi o exp na czym lepiej grać qq czy eliminacje? bo tu i tu dostaje porównywalną ilość expa ale chodzi mi o to gdzie szybciej ;D

Opublikowano

Expić?Stale fireteam'y.Nemexis HQ.Platinum server dobry team i jak masz miniguna ok 100.000 pkt i jakiś exp pass to masz tam ponad 1000 expa jak ok 8 minut gry.

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

gram na Ca ru a tam tego nie ma jeszcze. serwery mają 2 miesiące;)

ale dziś w co drugiej mapie spotykam hackera ;( a na mpc nic nie ma oO eh ci ruscy

Opublikowano

Hmm...a ogolnie jak gra?Mógłbyś zrobić pare ssów z menu shopu i tak dalej?

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Grafiki w menu nie można zmienić, musi pozostać taka. Exp najlepiej leci na ft ale jeśli ogarniasz quarantine i leci po 1k expa to również tam można expić.

@Up na ca ru nie ma nx i są tylko bronie za gp. Reszta prawie taka sama, jeszcze tylko rangi inne :>

Opublikowano

są nx nie było ich tylko na ctb:) tylko wychodzi taniej w stosunku do eu jak kupujesz

chce dobić jeszcze 4 rangi do m6a2 mam exp pasy po 100% na qq dostaje 1k + 300-500 za mvp na eliminacjach czysto 600-800 + 300-400 tylko wydaje mi się jakoś na eliminacjach szybciej ?

permy pojawiają się raz na miesiąc do tej pory było ump45 i jakieś ak za 900nx to jakieś u nas 90zł

2x up ss bronie są dostępne od 7dni po 30 do 90

post-748285-0-21272200-1351773568_thumb.jpg

Opublikowano

A jakiś link by to pobrać?Nie jestem pewny czy to odpowiedni temat by o to prosić.

Ale jeżeli nie będzie to problem to po proszę :)

_SniiP_IgoR_

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...