Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Aktualizacja 8.1 - Ilosc fps

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.Mam pytanie do graczy,ktorzy posiadaja slaby sprzet.Jest jakas roznica w fpsach miedzy aktualizacja 8.0 a 8.1? Bylo napisane,ze zoptymalizowali gre,i jestem ciekaw jaka jest roznica.Za kazda odpowiedz daje lika.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Mi również podskoczył 5-10Fps tylko tak samo jak Ran Kontrast czołgów się zmienił ;x

Opublikowano

Szczerze to nic się nie poprawiło.

Tak jak się wahało 10-25fps tak jest nadal.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Zaobserwowałem wzrost FPS o jakieś 5-8, ale za to ping skacze w granicach 50-80 przez co są laggi podczas celowania i nie tylko. Może i zrobili optymalizację ale coś kosztem czegoś.

Opublikowano

No faktycznie wzrost wydajności jest.

Nwm co wy macie od pingu 60-80ms. Pamiętajcie to są milisekundy nie sekundy.

Wnioskuję, że lagi powinny się zacząć +/- 120 -140ms

x

Opublikowano

Kontrast jest taki czarny ponieważ sa dynie itp. w garażu i tak jakby jest ciemno. Po Halooween chyba sie wszystko zmieni.

Opublikowano

U mnie z kolei fps'y spadły o jakieś 10-15 fps :(

Bo pewnie ustawienia po aktualizacji w opcjach grafiki Ci sie pozmienialy. Sam tak mialem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

u mnie na lapku podskoczyły trochę moze o jaies 6-8 FPS a na kompie to moze z 10fps w górę i nie laguje mni jak na snajperskim trybie w krzakach celuje tak że mi się poprawiło znacznie

Opublikowano

Na lapku mam teraz znacznie lepiej 25-35 fps , na 8.0 mialem tragedie max. 20 fps i to z gorki ;-)

Ogolnie jest lepiej.

P.S.

Na kompie mam bez zmian ,mialem około 40 i teraz tez tak mam :-)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Witam. Ciekawi mnie jedna sprawa a dokładniej mam całkiem nie zły sprzęt tj.procek (AMD phenom II x4 840 3.2 GHz), RAM 8 GB, Karta graficzna NVIDIA GeForce GT 430 1 GB i win.7 64 bitowy ULTIMATE. Podczas gry mam maksymalnie 20 fps (jak jest pustynna plansza to czasami nawet nie osiąga 15 fps.) a czasami jak wyłączam celownik ( SHIFT) to fps spada do 3-5 i mam sporego laga przez ok.1-2 sekundy. Ping w miarę ok. ( 60-80) . Grę mam ustawioną na minimalnych ustawieniach graficznych , wszystkie komunikatory typy GG lub przeglądarki wyłączone. Wie ktoś czym może to być spowodowane i jak można temu zaradzić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...