Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs!]Wywaleni ElPadrino12 z teamu?

Ciefcynka

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak / Nie

• Tak!
      8
    • Nie!
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie tak. Nie wypełnia swoich obowiązków, usuwa dla siebie nie wygodne posty (mimo, że wcześniej prosił o komentowanie konkursu), wystawiając warny i upomnienia kieruje się sympatiami do użytkowników, a to jak widaomo nie pozwala wykonywać dobrze swojej pracy. Poza tym mało czasu i uwagi poświęca działowi. Olewa moje raporty i wiadomości na pw. Po prostu jest tu jeden, wielki bałagan ot co. Ja nie chcę takiego moderatora.

Opublikowano

Ła ła ła..

Raz sie na nim przejechaliście i szczekacie..

Dajcie mu szanse ..

Oczywiście że nie. ;)

Opublikowano

K,macie racje troche zle pracuje (btw. jakby ktos nie wiedzial,my moderatorzy bierzemy urlop jak gdzies wyjezdzamy czy cos,i wtedy gm zajmuje sie dzialem.Tak jak bylo do dzis.Dzisiaj powrocilem z pelna para :) ).Dajcie mi 7 dni na pokazanie Wam ze bierzecie zla decyzje.(tak btw. nie boje sie ze mnie wywalicie,tylko chce zeby byla mila atmosfera w dziale).

Opublikowano

Zdecydowanie tak. Nie wypełnia swoich obowiązków, usuwa dla siebie nie wygodne posty (mimo, że wcześniej prosił o komentowanie konkursu), wystawiając warny i upomnienia kieruje się sympatiami do użytkowników, a to jak widaomo nie pozwala wykonywać dobrze swojej pracy. Poza tym mało czasu i uwagi poświęca działowi. Olewa moje raporty i wiadomości na pw. Po prostu jest tu jeden, wielki bałagan ot co. Ja nie chcę takiego moderatora.

Mam takie same zdanie ...
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Hehe wiedziałam. ;D Właśnie dlatego wygrałaś ten konkurs z poradnikami moim zdaniem. : )

Zalatw se link z tamtym konkursem i zobacz kto napisal lepiej.No juz bez przesady...tak btw. znam ja odkad zaczela sie szkola xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...