Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[recenzja] Killing Floor

lognomaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw poczytajmy :

Komercyjna wersja moda do Unreal Tournament 2004. Oferuje rozgrywkę utrzymaną w konwencji survival horroru - gracz walczy z hordami mutantów.

Killing Floor to specjalna wersja popularnej modyfikacji Unreal Tournament 2004, opracowanej w całości przez niezależną, amatorską grupę Shatterline Productions. Jej komercyjny debiut mógł nastąpić dzięki wsparciu studia Tripware Interactive, założonego kilka lat wcześniej również przez amatorów. Zasłynęło ono oczywiście z produkcji modyfikacji Red Orchestra: Ostfront 41-45, która zwyciężyła w konkursie Make Something Unreal.

Akcja Killing Floor, strzelaniny FPP utrzymanej w konwencji survival horroru, osadzona została w Wielkiej Brytanii, gdzie wskutek eksperymentów genetycznych ludzie zaczęli zmieniać się w mutanty. Zaraza ta, będąca efektem działań tajemniczej organizacji Horizon, została na chwilę powstrzymana, jednakże w wyniku przeniesienia prac badawczych do podziemi największych brytyjskich miast, tragiczne w skutkach działania laborantów doprowadziły do wypełznięcia mutantów na powierzchnię. Wcielając się w jednego z sześciu śmiałków staramy się powstrzymać mroczną inwazję zarażonych ludzi, uratować zdrowych i przywrócić wcześniejszy porządek.

Killing Floor poza rozbudowanym trybem multiplayer (oferującym przede wszystkim opcję kooperacji z obsługą sześciu osóB) pozwala nam także na podjęcie rozgrywki przeznaczonej dla pojedynczego gracza. W ramach gry uzyskujemy możliwość zmierzenia się z dziewięcioma typami przeciwników, przetestowania ponad dwunastu rodzajów broni oraz prowadzenia walk na rozległych, otwartych terenach, stworzonych na potrzeby eksterminacji dużej liczby oponentów.

Cechą wyróżniającą Killing Floor jest system perków, pozwalający wymieniać osiągnięcia zdobyte w czasie gry na poprawę umiejętności bohatera. W ramach produkcji nie zabrakło też edytora umożliwiającego tworzenie nowych poziomów i modyfikacji, które następnie można przetestować w samej grze, działającej na silniku Unreal Engine 2.5.

Źródło Gry-online.pl

SSy:

http://profile.imageshack.us/user/takanaso.../shot00001b.jpg

http://profile.imageshack.us/user/takanaso.../shot00209c.jpg

http://profile.imageshack.us/user/takanaso.../shot00007d.jpg <----------- na tym screenie boss patriarch :D

Teraz downloady nonsteam :

Gra:

Part 1 : www.megaupload.com/?d=64Q9XKOX

part 2 : www.megaupload.com/?d=AFJBU1OA

Ok 1gb

patche:

patch nr 1 : www.megaupload.com/?d=AFJBU1OA

patch nr 2 : www.megaupload.com/?d=5R02HMWJ razem ok 500 mb

Lub 1 wielki patch : www.megaupload.com/?d=KEG5R3CU 800mb

Crack :

http://rs173.rapidshare.com/files/29750369...amFix_v1008.exe

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Opublikowano

fajna gierka grałem w nią już. żeby grać no-steam przez online trzeba mieć włączonego steama i potem przez garenę odpalic killing floor. wtedy wybieramy muliplayer i sieć LAN.

@down

mi tak działało ale teraz może inaczej działać.

76561197995014005.png

Opublikowano

Jakoś ci nie wierze raczej bez steama uruchamiać garene bo ci będą blokować servy ja bez steama odpalam

ale spróbuję z ale myślę że to bez różnicy ...

@edit

BTW..: dla mnie ten kf jest lepszy od l4d nie wiem czemu ale mam sentyment do starzej wyglądających gierek :P

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Opublikowano

Ale ty jesteś tępy toż to gra zrobiona właśnie nie wyglądała na to...

Ona jest zrobiona w wersji 2.5 czyli lepszej. UT był w 2.0 albo tam 2.1 robiony więc

BTW: jeżeli chcecie mogę wam jeszcze dać garrysmoda 11 nonsteama standalone z większością dodatków ... (8gb)

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Gość black_shadow
Opublikowano

Logno daj xD I daj rehosta Cracka na jakiś inny hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...